Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна.Олексієнко Леонід Миколайович

Дата: 26.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 721

Фото без опису

Олексієнко Леонід Миколайович народився 6 березня 1987 року в с. Дівочки Черняхівського району Житомирської області.

Навчався в місцевій школі, де мав гарні успіхи і багато друзів. Після цього здобув освіту за спеціальністю «Агрономія» в Новочорторійському державному аграрному технікумі. Ще в студентські роки залишився без батька і став, фактично, старшим чоловіком у сім`ї, підтримкою матері, трьом сестрам і молодшому брату. Щоб матеріально допомагати їм для можливості  навчатись, Леонід працював на різних роботах.

У 2012 році разом зі своєю обраницею Мариною створили сім`ю, народили двох дітей – сина Кирила і доньку Аліну. Леонід був люблячим чоловіком і турботливим татом.

Працював на будівництві. Після повномасштабного вторгнення російських загарбників на територію України, попри те, що військової служби ніколи не проходив, Леонід пішов до військкомату, щоб захищати свою сім`ю, рідних людей і країну. Спочатку робив це в складі тероборони, а з 8 березня 2022 року пішов на службу до лав Збройних Сил України.

Де був і як проходить служба – розповідав мало, щоб не хвилювати рідних. Після 16 травня 2022 року зовсім перестав виходити на зв'язок. 24 травня родина отримала страшну звістку: в районі населеного пункту Троїцьке Попаснянського району Луганської області Леонід Олексієнко разом з побратимами потрапив під ворожий артилерійський обстріл і від того часу солдат вважається зниклим безвісти.

23 червня 2022 року родина отримала акт про настання смерті Леоніда Олексієнка, який визнаний таким, що загинув 16 травня 2022 року під час артилерійського обстрілу противника.

Рідні й досі не можуть повірити в те, що більше ніколи не побачать дорогу людину, не обіймуть сина, брата, чоловіка, батька… Тільки добрі слова і згадки про захисника України трохи полегшують їхній біль.

Пам'ять про Героя житиме завжди. Адже він так любив життя, але віддав його за право українців жити на своїй землі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь