Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

30 грудня – День пам`яті Дмитра Данилівського

Дата: 30.12.2023 08:05
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Дмитро Данилівський був досвідченим воїном: з березня 2014 року в складі 95 ДШВ брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей. З 24 лютого 2022 року теж був один із перших добровольців. Призваний до служби в 46 ДШБ.

 

За щирість і надійність його цінували та поважали побратими. За відвагу, виявлену під час захисту України, солдат Дмитро Данилівський нагороджений грамотою від військової частини.

 

30 грудня 2022 року вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність під час участі в бойових діях поблизу населеного пункту Озерянівка Донецької області, Герой загинув. Дмитру назавжди залишилось 32… Осиротіли двійко дітей, в яких тата забрала війна… Це дуже велика втрата для рідних, нашої громади та України. 

 

У переддень роковин жителі села Бежів, рідні та близькі, керівники громади і Бежівського старостинського округу прийшли до могили захисника, щоб вшанувати  пам'ять полеглого воїна квітами, щирими словами вдячності і молитвою.

 

Пам’ятаймо про жертовність наших захисників... Схилімо голови в пошані перед тими, хто віддав своє життя за нас… Не можемо повернути до життя полеглих оборонців, але можемо зберегти пам’ять про них!

 

Вічна слава Героям!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь