Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Матніязов Махмуд Ісмаілович

Дата: 29.07.2024 09:00
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

МАТНІЯЗОВ

Махмуд Ісмаілович

молодший сержант

25.12.1966 – 01.07.2024 рр.

Народився Махмуд Матніязов 25 грудня 1966 року в багатодітній сім҆’ї в селищі Головине Житомирської області. Мати самостійно з раннього віку виховала 3 синів. Махмуд, найстарший, ріс енергійним, щирим та добрим сином, мав веселу вдачу, приділяв багато уваги і любові найріднішим. Навчався в Сліпчицькій школі, після закінчення якої вступив до Головинського училища, де отримав професію машиніста крана автомобільного.

В 1985-1987рр. проходив строкову військову службу в прикордонних військах. Повернувшись додому, розпочав свою трудову діяльність з Головинського кар’єру, де працював колієм блоків. Останні 15 років Махмуд Ісмаілович проживав та працював в місті Коростишів.

04 жовтня 2022 року молодший сержант Махмуд Матніязов став на захист України в складі ЗСУ. Махмуд був вірним військовій присязі, завжди проявляв стійкість і відданість. Він боровся за мир на українській землі, захищав кожного з нас та незалежну, вільну Україну. Побратими згадують Махмуда як вірного товариша, людину, яка завжди була на позитиві навіть у нелегкі часи, а ще він вмів смачно готувати. 

Життя нашого Героя обірвалося 01 липня 2024року поблизу населеного пункту Калинове Куп҆ янського району Харківської області.

В одну мить не стало сина у матері, у доньки – батька, не стало брата, товариша, побратима, справжнього сина України. Клята війна відібрала найдорожче – людське життя…

Поховали полеглого захисника України з військовими почестями на місцевому кладовищі в селищі Головине Черняхівської громади.

Вічна пам’ять та шана українському воїну!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь