Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Медичних працівників Черняхівської громади урочисто привітали напередодні професійного свята. ФОТО

Дата: 25.07.2024 16:00
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Сьогодні привітали людей, які оберігають здоров’я і рятують життя наших співгромадян – медпрацівників комунальних закладів «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» і «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради.

«Війна випробовує всіх. На ваші плечі, наші янголи в білих халатах, зараз покладено ще більше відповідальності – ви рятуєте інших, попри особисті втому і переживання. Ви і ваші колеги в палатах стаціонару, в кабінетах під час прийому, на термінових виїздах чи в медзакладі, у фронтових шпиталях, - всюди ведете безкомпромісну боротьбу за кожне людське життя – як військових, так і цивільних. Дякую за те, що не сходите з цього шляху. Хай сили ніколи не покидають вас. Бережіть і власне здоров’я! Перемоги, стабільності і миру всім. З прийдешнім святом!» - привітала медиків голова Черняхівської громади Наталія Ревчук.

За самовіддану працю, активну громадянську позицію в умовах воєнного стану та високий професіоналізм селищний голова вручила кращим працівникам згаданих медичних закладів квіти і Грамоти селищної ради.

 

Своїх колег привітали та подякували за відданість обраній професії й директори «ЦПСМД» Алла Виговська та «Черняхівське ТМО» Андрій Луганський, а також голови профспілок медичних працівників – Юрій Гнот і Андрій Сахненко.

 

Творчим подарунком для присутніх стали номери від артистів Черняхівського будинку культури і приватної студії сучасного танцю «Dream star».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь