Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Осадчук Сергій В’ячеславович

Дата: 23.07.2024 10:50
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

ОСАДЧУК
Сергій В’ячеславович

солдат

17.03.1987 – 09.06.2024 рр.

Сергій Осадчук народився 17 березня 1987 року в смт Черняхів Житомирської області. Зростав сміливим та добрим хлопцем.

Навчався в Черняхівській гімназії. В шкільні роки був скромним, стриманим, захоплювався спортом, цінував дружбу. У 2004 році, відразу після отримання свідоцтва про закінчення повної середньої освіти, вступив до Козятинського вищого професійного училища залізничного транспорту, яке гарно закінчив у 2006 році, здобувши професію електромонтера пристроїв сигналізації, централізації та блокування. На цьому Сергій не зупинився, а продовжив здобувати нові знання, одночасно працюючи в Бориспільському комунальному підприємстві. За старанну працю та вагомий розвиток у роботі комунального підприємства 2011 році Сергій – покрівельник 4 розряду – нагороджений Почесною грамотою.

Через деякий час він повернувся в рідний Черняхів. Багато працював, створив свою сім`ю, в якій народилась донька. Планував майбутнє, мріяв повести свою тоді ще маленьку доню в перший клас… Війна змінила і плани, і все життя.

З початку повномасштабного вторгнення Сергій Осадчук неодноразово намагався стати добровольцем і пліч-о-пліч з іншими захисниками боронити Україну. Однак, його догляду потребувала рідна мати, яка за станом здоров’я не могла залишатись одна.

05 квітня 2023 року Сергій В’ячеславович таки вирішив свої сімейні питання і підписав контракт на службу в ЗСУ строком на 3 роки. В складі в/ч А4752 Сергій Осадчук з позивним «Сєва» пройшов навчання і отримав кваліфікацію стрільця. Після цього в складі в/ч А4603 був переведений на посаду водія.

Разом з побратимами Сергій ніс службу на Запорізькому, Сумському і Харківському напрямках. За зразкове та самовіддане виконання службових обов’язків у боротьбі за свободу українського народу був відзначений грамотою від командування та отримав почесну відзнаку ІІІ ступеня від 127-ї окремої бригади територіальної оборони.

Внаслідок влучання керованого боєприпасу противників, Сергій Осадчук загинув 09 червня 2024 року поблизу н.п.Тернове Харківського району Харківської області.

Бійця поховали з усіма військовими почестями на кладовищі в рідному Черняхові.

Уклін та шана Герою. Вічна пам'ять.

 

Слава Україні!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь