Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань

Дата: 05.07.2024 08:55
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

04 липня 2024 року відбулося засідання постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва, яке провела голова комісії Руслана Краснобока.

Фото без опису

На порядок денний було винесено наступні питання:

1.Про план роботи Черняхівської селищної ради на ІІ півріччя 2024 року.

2. Про внесення змін до Регламенту Черняхівської селищної ради VIII скликання, затвердженого рішенням 1-ої сесії селищної ради VIII скликання від 11.12.2020 року (зі змінами від 22.10.2021 року).

3. Про внесення змін до Положення про постійні комісії селищної ради, затвердженого рішенням першої сесії селищної ради VIII скликання від 11.12.2020 року.

4. Про затвердження Положення про порядок трансляції, відеофіксації, оприлюднення та зберігання відеоматеріалів пленарних засідань сесій та засідань постійних комісій Черняхівської селищної ради.

5. Про затвердження структури виконавчих органів Черняхівської  селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів в новій редакції.

6. Про внесення змін до Порядку призначення та виплати одноразової стипендії для обдарованих учнів та премії педагогічним працівникам закладів освіти Черняхівської селищної ради, затвердженого рішенням тридцять першої сесії селищної ради VIII скликання від 28.04.2023 року (зі змінами).

7. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

8. Комунальні питання:

  • Про реорганізацію Салівського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради шляхом його приєднання до Селецького закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради.
  • Про реорганізацію Андріївського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради шляхом його приєднання до Очеретянського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради.
  • Про реорганізацію Жадьківського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради шляхом його приєднання до Жадьківського ліцею Черняхівської селищної ради.
  • Про припинення  шляхом ліквідації Великогорбашівського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради.
  •  Про реорганізацію комунального закладу позашкільної освіти «Черняхівська станція юних техніків» Черняхівської селищної ради та комунального закладу позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» Черняхівської селищної ради шляхом злиття у Центр позашкільної освіти Черняхівської селищної ради.
  •  Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Центру позашкільної освіти Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівського будинку культури Черняхівської селищної ради.
  •  Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівської центральної бібліотеки Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівської музичної школи Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівського краєзнавчого музею Черняхівської селищної ради.
  • Про оптимізацію структурних підрозділів комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження структури та граничної чисельності працівників комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради.
  • Про створення мережі медичних пунктів тимчасового базування в населених пунктах Черняхівської селищної територіальної громади.
  • Про затвердження структури та граничної чисельності працівників Черняхівської дитячо-юнацької спортивної школи Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради в новій редакції.
  • Про безоплатну передачу майна з балансу комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на баланс Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради в новій редакції.
  • Про затвердження Статуту комунального підприємства «Стоматологічний центр» Черняхівської селищної ради в новій редакції.
  • Про безоплатну передачу майна з балансу відділу освіти, молоді  та спорту Черняхівської селищної ради на баланс Черняхівської селищної ради.
  • Про державну реєстрацію за Черняхівською селищною радою права власності на об’єкти нерухомого майна, які перебувають у комунальній власності Черняхівської селищної територіальної громади.
  • Про надання  згоди та безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади частини  адміністративної будівлі, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, с-ще Черняхів, майдан Рад, 2.
  • Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна Черняхівського ліцею № 1 Черняхівської селищної ради в оренду за результатами аукціону для розміщення буфету.
  • Про надання дозволу відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради на списання майна.
  • Про затвердження Порядку та умов преміювання керівників комунальних підприємств Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження Типової форми контракту з керівником комунального підприємства Черняхівської селищної ради.

9.Про хід виконання та зняття з контролю рішення селищної ради.

 

В ході засідання всі питання порядку денного постійною комісією селищної ради уважно розглянуто та винесені на чергову сесію селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь