Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання комісії селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою

Дата: 04.07.2024 11:45
Кількість переглядів: 136

Фото без опису

03 липня 2024 року за участю 6 присутніх депутатів – членів постійної комісії - відбулось засідання комісії селищної ради з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою. Провів засідання голова комісії Віктор Ревчук.

Фото без опису

Під час роботи члени комісії розглянули та погодили проєкти рішень, які винесли на розгляд сесії селищної ради:

  • Про план роботи Черняхівської селищної ради на ІІ півріччя 2024 року.
  • Про внесення змін до Регламенту Черняхівської селищної ради VIII скликання, затвердженого рішенням 1-ої сесії селищної ради VIII скликання від 11.12.2020 року (зі змінами від 22.10.2021 року).
  • Про внесення змін до Положення про постійні комісії селищної ради, затвердженого рішенням першої сесії селищної ради VIII скликання
  • Про затвердження Положення про порядок трансляції, відеофіксації, оприлюднення та зберігання відеоматеріалів пленарних засідань сесій та засідань постійних комісій Черняхівської селищної ради.
  • Про затвердження містобудівної документації.

Під час засідання опрацьовано звернення жителів громади про надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду та у власність, затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок; про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва тощо.

Кожне питання проаналізовано на відповідність вимогам законодавства, за результатами чого були прийняті відповідні рішення та рекомендації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь