Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

«ЗОРЯНИЙ ОЛІМП -2024»: віншування кращих учнів Головинського ліцею та Дівочківської гімназії

Дата: 20.06.2024 15:00
Кількість переглядів: 151

Фото без опису

Свято обдарованої молоді відбулось сьогодні в селищі Головине Черняхівської громади. Під гучні аплодисменти глядацької зали вітали переможців обласних та всеукраїнських олімпіад, інтелектуальних та творчих конкурсів та змагань – дітей, які своїми успіхами прославили рідні навчальні заклади і нашу громаду.

11 подяк та фінансове заохочення від Черняхівської селищної ради і відділу освіти, молоді та спорту отримали сьогодні кращі з кращих здобувачів освіти з Головинського ліцею, ще 6 таких відзнак отримали юні дарування з Дівочківської гімназії. І майже в кожної такої зірочки по кілька перемог в різних напрямках роботи.

За активність, креативність та гарні результати роботи вихованців, їхніх наставників та батьків привітали Черняхівських селищний голова Наталія Ревчук, в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук, директори Головинського ліцею Альона Вензель і Дівочківської гімназії Марина Артемчук.

Підсумовуючи минулий навчальний рік, 44-х відмінників Головинського ліцею адміністрація навчального закладу нагородила похвальними листами "За високі досягнення у навчанні".

Усі творчі номери присвятили спільній мрії всіх українців – Перемозі . Пам'ять полеглих захисників вшанували хвилиною мовчання.

Ми щиро дякуємо українським захисникам за мужність і незламність, за те, що вільні діти ростуть у незалежній країні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь