Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

«Відкритий Урок Доброчесності» для старшокласників Черняхівського ліцею №2 від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 19.06.2024 14:05
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

У рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI), 19 червня 2024 року у Черняхівському ліцеї №2 пройшов захід для учнів 9, 10 та 11 класів на тему «Відкритий Урок Доброчесності».

Спікер заходу - Дмитрій Лавріненко, фахівець із залучення громадськості Полтавського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». У цікавій інтерактивній формі здобувачі освіти Черняхівського ліцею №2 висловлювали власне розуміння поняття “доброчесність“, аналізували життєві ситуації, обговорювали правила доброчесності та негативні наслідки їх порушення.

Дякуємо Дмитрію, співпраця продовжується! Адже в умовах протистояння російській агресії заклад освіти повинен стати середовищем, де будуть формуватися нові норми суспільної взаємодії – взаємоповага, честь і гідність, доброчесність та справедливість, а на прикладах наших військових, волонтерів, медиків, комунальників і, безумовно, педагогів, ми можемо показати дітям, як поводитися доброчесно і бути гідним громадянином України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь