Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Свято шани обдарованих ліцеїстів: 46 учнів Черняхівського ліцею №2 отримали заcлужені відзнаки

Дата: 19.06.2024 12:55
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

Сьогодні в актовій залі Черняхівського ліцею №2 відбулось свято віншування кращих з кращих здобувачів освіти, які у 2023-2024 навчальному році здобували перемоги на обласних і всеукраїнських предметних олімпіадах, МАН, інтелектуальних конкурсах і змаганнях різних рівнів, підкорювали нові вершини в спорті, виготовили унікальні вироби в різних техніках, які підкорили журі мистецьких конкурсів високого рівня. Загалом за минулий навчальний рік 86 перемог у скарбничку досягнень навчального закладу принесли 46 юних дарувань ліцею №2. До речі, кількість нагороджених, порівняно з попереднім роком, збільшилась майже вдвічі!

 

«Наші діти - це золотий фонд громади і країни. Це стимул боротись за вільну і незалежну країну сьогодні. І створювати умови для розвитку дітей. Дякую усім педагогам і батькам за віру в своїх дітей і постійну працю над їхнім розвитком. Дякуємо захисникам, які боронять Україну, і дають можливість молодому поколінню виховуватись в українських традиціях з вірою та гордістю за свою Вітчизну.» - сказала селищний голова Наталія Ревчук, вітаючи присутніх в залі.

 

Заслужені подяки Черняхівської селищної ради і відділу освіти молоді та спорту разом з найкращими побажаннями ліцеїстам вручили директор ліцею Валентина Каллер, селищний голова Наталія Ревчук, в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук. Фінансове заохочення від Черняхівської селищної ради обдарованим учням надійде на банківські картки.

 

Святковий настрій доповнили вокальні номери від Олександра Івановського, Ангеліни Іванюхи та Мар`яни Штаплер.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь