Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Педагоги Черняхівщини активно вдосконалюють свої знання про принципи Концепції Нової української школи

Дата: 18.06.2024 09:34
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Свою унікальність, відданість освітянській справі, бажання вдосконалюватись в котрий раз довели педагоги Черняхівщини.

 

17 червня 2024 року вчителі 5-6 класів Черняхівського ліцею №1 та №2, Видиборського ліцею та Дівочківської гімназії долучилися до методичних заходів з підвищення кваліфікації, організатором яких виступив комунальний заклад «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради.

 

Освітня програма, розробником якої є Алла ПЕЧЕНЮК, завідувачка лабораторії методичного забезпечення КЗ «Житомирський ОІППО», включає три модулі: психолого-педагогічний, предметно-методичний та інформаційно-цифровий. Разом з тренерками педагоги занурились у зміст та поняття принципів Концепції Нової української школи, ознайомилися із можливостями штучного інтелекту, дізналися більше про формувальне оцінювання.

 

Присутні активно обговорювали питання, висловлювали власні пропозиції щодо вдосконалення підтримки педагогів в умовах реалізації ідей Нової української школи. А головне – у активній діяльності поділились досвідом та набули новий.

 

Дякуємо Житомирському ОІППО за методичний супровід заходів з підвищення кваліфікації педагогів та підготовку тренерів. Дякуємо тренерам, педагогам нашої громади, за нові ідеї та позитивні емоції. Слова вдячності адміністрації Черняхівського ліцею №2 за комфорті умови навчання вчителів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь