Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Звітній концерт вихованців студії "Художнє слово" КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості». ФОТО

Дата: 29.05.2024 08:05
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Вихованці студії "Художнє слово" / Черняхівський Будинок дитячої та юнацької творчості / сьогодні порадували глядачів колоритним святом. Юні таланти продемонстрували красу і силу звучання живої української мови, декламуючи вірші, розігруючи театралізовані сценки і співаючи пісні.

 

Звітній концерт пройшов на славу і залишив яскраві враження у всіх присутніх. А вдячні глядачі подякували майстрам слова гучними аплодисментами.

 

Високо оцінили творчі здобутки колективу студії «Художнє слово» та їхнього керівника Руслана Кулешу в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради Надія Кирийчук, головний спеціаліст відділу Світлана Колядич, а також депутат селищної ради Андрій Маційчук. Заступник директора Черняхівського ліцею №1 Наталія Андрєєва від імені учительського колективу подякувала Руслану Олександровичу і всім викладачам КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» за плідну роботу з дітьми, за їхній творчий розвиток і постійну роботу над самовдосконаленням та передала кошти на потреби захисників.

 

Концерт був благодійним, тож усі зібрані гроші (3 тис.грн) будуть передані на потреби підрозділу, в якому зараз служить Дмитро Ляс, який у мирному житті теж свою роботу присвячував розвитку нашої культури.

 

Дякуємо усім захисникам України, завдяки мужності яких українське слово вільно і гордо звучить із вуст наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь