Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

3500 гривень, які отримали за макулатуру, передали на матеріал для маскувальних сіток для ЗСУ

Дата: 21.05.2024 17:01
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

У рамках місячника з благоустрою в Черняхівській громаді відбулася акція зі збору вторсировини - макулатури, в тому числі і книжкової та іншої друкованої продукції російською мовою. Всього було зібрано 700 кг макулатури, за яку виручено 3500 гривень. Кошти передані підприємцю і благодійнику Богдану Лясковцю, який облаштував локації з виготовлення маскувальних сіток, де вже на цей час виготовлено сотні квадратних метрів такого необхідного засобу захисту для наших захисників.

У співпраці між селищною радою, підприємцем та Черняхівським відділом Житомирського обласного центру зайнятості до даного виду суспільно- корисної роботи залучаються жителі громади з числа безробітних.

Важливий кожен внесок у спільну Перемогу! Тому щиро дякуємо усім, хто приєднався! Дякуємо за організацію збору вторсировини від жителів та в колективах: Черняхівського будинку культури (директор Нікіта ПЕРЦЕВ), Черняхівської центральної бібліотеки (директор Раїса ЧОРНОМОРЕЦЬ), колективу Черняхівського відділу РАЦС (керівник Світлана ДЕМЧУК), колективу Черняхівська селищна рада та усім небайдужих мешканцям громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь