Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вітаємо здобувачів освіти Черняхівської громади - переможців всеукраїнського етапу Малої академії наук України

Дата: 21.05.2024 10:58
Кількість переглядів: 122

 

Завершився Всеукраїнський етап Малої академії наук України. Нашу громаду та Житомирську область у трьох відділеннях: «Хімія та біологія», «Науки про Землю», «Екологія та аграрні науки» представляли здобувачі освіти Черняхівського ліцею №1: Дорошенко Ульяна (керівник Барицька І.В.), Жеревко Софія та Даниловська Надія (керівник Ворончук Л.І.).

Мала академія наук України сприяє виявленню здібностей, обдарувань, самовизначенню та реалізації особистості засобами залучення до пошукової, експериментальної та дослідницької роботи в різних галузях науки. Це найскладніший етап інтелектуальних випробувань. Нашим талановитим учасницям вдалося його успішно подолати.

Дорошенко Ульяна посіла друге місце, Жеревко Софія – третє, а Даниловській Надії на вистачило лише 0,27 бала до призового результату. Вимірювання у сотих бала говорить про те, що конкурс був надзвичайно складний.

Фото без описуФото без описуФото без опису

За цими результатами стоїть щоденна кропітка праця юних дослідників, їх вчителів-наставників при підтримці науковців із  закладів вищої освіти.

Черняхівська селищна рада вже виділила кошти для відзнаки талановитих учнів одноразовими стипендіями.

Ми пишаємося кожним учасником МАН України! Вітаємо переможців та призерів! Дякуємо всім за працю! Бажаємо здоров’я,  наснаги,успіхів і нових наукових звершень та відкриттів.

Найкращі слова вдячності висловлюємо батькам юних науковців за розуміння і підтримку. Пишаємося талановитими здобувачами освіти Черняхівської громади!

Також адресуємо слова вдячності КЗПО «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради за високу оцінку пошуково-дослідницької діяльності наших юних інтелектуалів.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь