Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Благодійний творчий звіт танцювальної студії "ВАСИЛИНА", вокального гуртка "ПЕРЛИНКИ УКРАЇНИ" та гуртка "УМІЛІ РУКИ" Черняхівського БДЮТ

Дата: 20.05.2024 08:07
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Благодійний творчий звіт танцювальної студії "ВАСИЛИНА", вокального гуртка "ПЕРЛИНКИ УКРАЇНИ" та гуртка "УМІЛІ РУКИ" Черняхівського БДЮТ об’єднав прихильників дитячих талантів та їхніх наставників у дружній творчій родині.

 

Творчий звіт — це традиційний щорічний концерт, де юні артисти демонструють свої досягнення та вміння. Однак під час війни, в якій нині перебуває наша країна, такі виступи набули дещо іншого, глибшого значення. Кожна українська пісня, національне вбрання, кожен рух у танці чи виріб, зроблений дитячими руками, – усе це наша культурна зброя, яка показує, що ми народ з давньою, нелегкою, але героїчною історією. І сьогоднішні діти – покоління, яке гартується у нелегких умовах, але чітко знає, як це – жити з Україною в серці.

 

Щоб підтримати колег, з якими плідно працював у мирний час, на концерт завітав Олексій Кривошея – співак, композитор, а зараз – військовослужбовець ЗСУ. Пісня «Маки» у його виконанні стала символом шани та вдячності захисникам, які полягли у боях за Україну.

 

А для кожної української мами-берегині від дуету Тетяни Хоменко та Олексія Кривошеї прозвучала близька усім пісня «Рідна мати моя».

 

Зі словами вдячності за розкриті дитячі таланти і постійну підтримку нашої творчої молоді до викладачів гуртків КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» та батьків вихованців звернулись заступник селищного голови Андрій Ющенко, секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук. Вчителів–наставників Тетяну Хоменко, Олену Дураву, Інесу Бондарчук, Анастасію Іванюху – відзначили Грамотами та квітами. А кожна юна зірочка свята талантів отримала від директора БДЮТ Сергія Бачури та своїх викладачів подяку за старанність, наполегливість і прагнення стати найкращими.

 

Усі кошти, зібрані сьогодні під час творчого звіту, ведучі свята Тетяна Хоменко і Руслан Кулеша передали для потреб підрозділу, в якому служить наш земляк Олексій Кривошея.

 

Дякуємо захисникам за те, що наші діти можуть розвивати свої таланти на рідній землі!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь