Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

«За чисте довкілля»: наводимо лад в населених пунктах громади. ФОТО

Дата: 02.05.2024 17:00
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Під час традиційного весняного місячника «За чисте довкілля», що проходить в Черняхівській громаді, працівники Черняхівської селищної ради та її структурних підрозділів і комунальних підприємств, а також небайдужі жителі громади наводили лад на території населених пунктів та в адміністративному центрі – селищі Черняхів.

Прибирання території вздовж доріг та в парках, на кладовищах, робота з підготовки та висаджування квітів на клумбах, та одне з найболючіших питань – ліквідація стихійних сміттєзвалищ , - немалий комплекс заходів із благоустрою, проведений в громаді.

Ліквідація стихійних сміттєзвалищ, а також впорядкування місць видалення твердих побутових відходів на території громади проводилось із залученням спецтехніки комунальних підприємств «Черняхів-Добробут» та «Головине-Добробут», в тому числі екскаватора-навантажувача 570Т, наданого в рамках проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Дякуємо нашим партнерам за підтримку, яка працює на користь громади!

Шановні жителі громади! Кожен із вас може долучитись до спільної справи – наведення чистоти у наших рідних селах та селищах. Приберіть свою прибудинкову територію та не викидайте сміття у невідведене для цього місце, бережіть природу і поважайте працю людей, які створюють красу для всіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь