Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Давидюк Сергій Миколайович

Дата: 19.04.2024 09:00
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

ДАВИДЮК

Сергій Миколайович

рядовий

07.05.1986 – 13.01.2023 рр.

Сергій Давидюк народився 07 травня 1986 року в с.Велике Вербче Сарненського району Рівненської області в багатодітній сім'ї Миколи та Надії Давидюків.

Тут пройшло дитинство Сергія, який у дев'ятирічному віці залишився без батька. Мама сама виховувала п'ятеро дітей. Сергій був найменшим –надією та опорою матері. Доля склалася так, що після служби в армії, він поїхав на Житомирщину до старшого брата. Там зустрів свою обраницю Наталію. Створивши власну сім'ю, жив, працював та виховував разом з дружиною двох діточок у селі Сліпчиці Черняхівської громади. Придбав собі будинок, будував плани на майбутнє.

Сенсом життя Сергія були його діти. «Без мох дітей моє серце було б порожнім. Це найкраще, що відбулося в моєму житті», - наголошував він. Заради їхнього майбутнього 01.09.2022 року він добровольцем пішов у ЗСУ. Після навчання став навідником 77-ї окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ. Щирий, відданий, справжній. Таким запам'ятали його побратими. Для сім'ї – люблячий cин та татко.

Іноді доля повторюється... Сергію виповнилося 9 років і 1 місяць, як нe стало його тата, син Сергія Андрій у такому ж віці втратив свого тата-Героя. Військовослужбовець, солдат-навідник 77-ї окремої аеромобільної бригади десантно- штурмових військ загинув 13 січня 2023 року під час артилерійського обстрілу біля м. Соледар на Донеччині. Захиснику було 36 років.

На щиті Герой повернувся у рідне село на Рівненщині 21 січня 2023 року, де і був похований.

21 грудня 2023 року, за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов'язку Указом Президента України, Сергія Миколайовича Давидюка нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Спи спокійно, наш небесний Янголе!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь