Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Фахівці Черняхівської селищної ради взяли участь у конференції, присвяченій підвищенню доступності та інклюзивності соціальних послуг у громадах

Дата: 19.04.2024 14:01
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Секретар селищної ради Тетяна ТАРНАВСЬКА разом із начальником відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Іриною ДЯТЕЛ взяли участь у конференції, організованій Фундація "Простір" на тему підвищення доступності та інклюзивності соціальних послуг у громадах, яка відбулася протягом 15-17 квітня у Івано-Франківську.

Захід відбувся в рамках проєкту "Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через HOVERLA / проєкт USAID в Україні.

На конференції активно обговорювались важливі питання про доступність послуг для людей з інвалідністю, ветеранів, внутрішньо переміщених осіб та для інших осіб з числа вразливих верств населення. Кожна громада презентувала свої напрацювання та розповіла про роботу спеціально створеної робочої групи, про роботу над соціальними паспортами та удосконаленням своїх місцевих соціальних програм.

У рамках конференції її учасники відвідали реабілітаційний центр, який переїхав на захід України з Краматорська і саме зараз, завдяки об’єднанню зусиль влади і бізнесу, розпочав свою роботу. Фінансується він коштом державного бюджету, а обладнання, облаштування приміщення забезпечили за рахунок коштів міжнародних партнерів та благодійників.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь