Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Студії вокального співу «ТІП-ТОП» - 10 років! ФОТО

Дата: 01.04.2024 08:00
Кількість переглядів: 102

Фото без опису

З цієї нагоди 29 квітня 2024 року в рідних для творчої молоді Черняхівщини стінах БДЮТ відбувся святковий благодійний концерт – творчий звіт юних вокалістів разом із незмінним керівником – Тетяною Хоменко.

 

На свято завітали численні шанувальники творчості «ТІП-ТОП». Привітали творчий колектив з незмінно високими успіхами заступник голови Житомирської районної ради Володимир Палій, Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник голови Андрій Ющенко, начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Житомирської РДА Ярослава Журавель, депутат Житомирської районної ради Микола Жилінський, в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Надія Кирийчук, депутати Черняхівської селищної ради Вікторія Пироговська, Андрій Маційчук, керівник будинку культури Нікіта Перцев та заслужений ветеран освіти Черняхівщини Валентина Чернявська.

 

«10 років існування такого чудового колективу – це 10 років життя, присвяченого розвитку дитячих талантів нашого краю! Це нелегка робота з талановитими, впевненими чи сором'язливими, але завжди цікавими та яскравими особистостями. З ювілеєм! Творчих перемог, натхнення, великих сцен і щирих оплесків бажаю Вам, Тетяно Валеріївно, і усім Вашим вихованцям!» - сказала голова громади Наталія Ревчук.

 

На святі музики та щирих дитячих емоції усі – і учасники, і глядачі – отримали заряд незабутніх вражень. Свою вокальну та артистичну майстерність продемонстрували нинішні учасники колективу та випускники. Глядачі були вражені різноманіттям репертуару. Після кожного виступу – оплески вдячності за чудові патріотичні композиції, сучасну музику, яскраві художні номери.

 

Підтримали господарів свята переможці Всеукраїнського конкурсу «Стильний папір» - вихованці Олени Демчук із КЗПО «СЮТ», провівши яскраве оригінальне дефіле.

 

Вокал, органічно пов’язаний зі сценічним рухом, допомагає кожному учаснику розвиватися, втілювати своє прагнення до творчого вдосконалення особистості. Колектив студії вокального співу впевнено завойовує призові місця не лише на обласних, але й на всеукраїнських і міжнародних конкурсах з вокального мистецтва. Тож за вагомий внесок у розвиток дитячих талантів Черняхівщини директор КЗПО «БДЮТ» Сергій Бачура, методист Тетяна Хоменко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Світлана Колядич отримали численні заслужені відзнаки від гостей.

 

Гарним завершенням свята стало нагородження вихованців грамотами та пам’ятними статуетками, а також спільне виконання рідної всім «Ой у лузі червона калина…».

 

За активну співпрацю і постійну підтримку від імені колективу Будинку дитячої та юнацької творчості Тетяна Хоменко подякувала усім батькам і вихованцям, які віддаються на всі сто улюбленій справі, а також меценатам, які активно підтримують створення комфортних умов для творчого розвитку дітей – селищному голові Наталії Ревчук, депутатам селищної ради Андрію Маційчуку, Віктору Речвуку, Віктору Усаченку та Вікторії Пироговській.

 

Вітаємо студію вокального співу «ТІП-ТОП» з ювілеєм! Бажаємо нових творчих успіхів, цікавих ідей та натхнення!

 

Дякуємо нашим найкращим захисникам за можливість проводити такі заходи для наших дітей!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь