Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Економічний профіль Черняхівської територіальної громади презентували експерти НУО «Сучасний Формат» за підтримки Проєкту USAID («ГОВЕРЛА»)

Дата: 12.03.2024 12:05
Кількість переглядів: 606

Фото без опису

Економічний профіль Черняхівської територіальної громади презентували експерти НУО «Сучасний Формат» за підтримки Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»).

У робочій зустрічі, яка відбулась 11 березня, взяли участь Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, керівники профільних відділів селищної ради, представники бізнесу та активні жителі громади.

Про методику написання економічного профілю та корисні напрацювання розповіли виконавча директорка НУО «Сучасний Формат» Жанна Соловйова та експерт Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Сергій Трохимишин.

Ця зустріч стала можливою завдяки активній співпраці нашої громади з НУО «Сучасний Формат» та Проєкту USAID («ГОВЕРЛА»). А передували їй копітка робота зі збору та аналізу актуальної інформації з урахуванням реалій і викликів сьогодення.

Під час спільної конструктивної роботи окреслили ключові проблеми, які впливають на розвиток економіки в громаді, визначили оптимальні шляхи їх подолання, а також обговорили реальні можливості для бізнесу. Усі напрацювання будуть враховані експертами під час доопрацювання і затвердження Економічного профілю Черняхівської громади.

Завдяки розробленому економічного профілю Черняхівської громади  представники бізнесу зможуть отримати:

  • можливість налагодити співпрацю з іншими представниками бізнесу та владою,
  • інформацію про економічний стан Черняхівської громади,
  • визначення нових можливостей для розвитку та ведення бізнесу з урахуванням пріоритетних напрямків розвитку громади.

Для громадськості економічний профіль громади – це:

  • підвищення рівня обізнаності про можливості для розвитку та самореалізації;
  • розуміння економічного стану громади та вплив на прийняття рішень для розвитку громади.

 

Довідково:

Економічний профіль - це аналітичний документ, який описує та оцінює економічний стан громади, а також визначає пріоритетні напрямки її розвитку.

Методика написання економічного профілю – чіткий алгоритм дій, який дозволяє провести комплексне дослідження економіки громади та на його основі сформувати профіль.

Інструмент швидкої оцінки потреб – онлайн-ресурс, який допомагає громадянам та представникам влади швидко та ефективно визначити пріоритетні потреби громади у сфері економічного розвитку.

Ідентифікація проблем та рішень у сфері місцевого економічного розвитку - це важливий етап, який дозволяє сформувати стратегію розвитку громади та направити ресурси на вирішення найактуальніших проблем.

Більше тут:https: //www.prostir.ua/?news=u-chernyahivskij-hromadi-eksperty-prezentuvaly-ekonomichnyj-profil-rozroblenyj-za-pidtrymky-projektu-usaid-hoverla



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь