Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

В Бежівській гімназії ім.М.П.Дашкевича відбувся благодійний марафон "Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу!"

Дата: 23.02.2024 16:00
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

В Бежівській гімназії ім.М.П.Дашкевича відбувся благодійний марафон "Україно, моя Україно, я для тебе на світі живу!".

23 лютого в закладі освіти під новим дахом (за будівництво якого щиро вдячні керівництву Черняхівської селищної ради) зібралися педагогічний, учнівський та батьківський колективи гімназії, представники Бежівського старостинського округу, будинку культури та бібліотеки, працівники Бежівського ЗДО, народний колектив "Надвечір'я", а також шановані гості: депутат Черняхівської селищної ради Віктор Ревчук,з відділу освіти, молоді та спорту - в.о.начальника Надія Кирийчук, головний спеціаліст Світлана Колядич, з КЗПО "БДЮТ" - директор Сергій Бачура, методист Тетяна Хоменко й всі охочі та небайдужі мешканці села Бежів.

Марафон складався з благодійного ярмарку і святкового концерту, який старанно підготували вчителі та учні гімназії й надзвичайно талановитий, шанований в громаді народний колектив "Надвечір'я", душевні пісні якого глибоко вразили всіх присутніх.

На святковому ярмарку, дякуючи працівникам закладу, батькам наших учнів, старості Олесі Мацієвській та працівникам Бежівського старостинського округу, будинку культури та бібліотеки і всім небайдужим місцевим жителям, було представлено різноманіття смачнющих страв. Кожна господиня приготувала свою "фірмову" страву та підібрала оригінальну назву, щоб привабити гостей - "Джавеліни", "Козацькі закуски", "Чоловіче задоволення", "Жіноча примха", "Зоряне небо", "Козачки в шоколаді", "Смаколики ЗСУ", "Обід Патрона" та ін.

Тільки в Бежеві можна скуштувати неперевершену гастрономічну страву - запашні налисники, яких на ярмарку було п'ять видів - з сиром, маком, червоною рибою, грибами, м'ясом! А піци, деруни, сосиски в тісті, торти, канапки, пироги, тістечка - всього не перерахувати!

Вразила присутніх виставка вишитих рушників, картин, ікон, серветок та інших виробів талановитої майстрині, вихователя Бежівського ЗДО Лідії Баранюк та цікавих поробок учнів нашого закладу.

Завдяки старанням, любові, щедрості та праці людей було зібрано 11430 гривень, які передані волонтеру Анні Нагурній.

Кожен учасник заходу вніс свій вагомий вклад у спільну та корисну справу - віру в найближчу ПЕРЕМОГУ, яка об’єднує всіх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь