Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк відвідав два ліцеї у Черняхові, де сьогодні проходили спортивні тренування в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 01.02.2024 17:03
Кількість переглядів: 563

Відсьогодні розпочався другий етап – територіальний – Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги», ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським. Житомирський район активно долучився до цих командних змагань, які проходять під гаслом «Разом переможемо!».  Зокрема, у 223 закладах освіти сформовано команди з волейболу, у 212 – з футзалу, у 173 – з баскетболу, у 92 – зі спортивного тренування та у 88 – з черлідингу.

Про це повідомляють на сайті Житомирської РДА.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Перебуваючи 1 лютого з робочим візитом у Черняхівській громаді, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк відвідав два ліцеї у Черняхові, де сьогодні проходили спортивні тренування в межах проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

У ліцеї №1 під вмілим тренерським керівництвом Миколи Савченка та Вікторії Ковальчук команди дівчат і  хлопців відточували навички гри з волейболу.

Фото без опису

Фото без опису

Команди хлопців ліцею №2 вправлялися у грі з футзалу під наставництвом свого тренера Василя Євпака, аби спробувати свої сили у наступних етапах змагань.

Від Житомирської районної військової адміністрації команди отримали футбольні та волейбольні м’ячі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Спорт – це основа здоров’я. Приємно відзначити, що попри складні виклики сьогодення у нашій країні першочергова увага звертається на підростаюче покоління, його всебічний, у тому числі фізичний, розвиток. Масштабний спортивний проєкт «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» якраз і спрямований на те, щоб залучати учнівську молодь до спорту, здорового способу життя, вибудовувати особистість, допомогти розвивати свої лідерські якості, а комусь – навіть відкрити дорогу у професійний спорт.

Не тільки досягайте високих результатів, а з відчуттям командного духу впевнено йдіть до спортивних перемог пліч-о-пліч!» – побажав хлопцям та дівчатам на майбутніх змаганнях очільник району Юрій Тарасюк.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_zhytomyrregion #житомир #житомирщина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь