Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Смірнов Василь Миколайович

Дата: 08.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

СМІРНОВ

Василь Миколайович

солдат

14.01.1985 – 27.10.2023 рр.

 

Василь Смірнов народився 14 січня 1985 року в с.Клітище Черняхівського району Житомирської області. Ще малим Василь залишився практично сиротою: молодим помер батько, а рідна мати не змогла виховувати сина. Опіку над Василем взяла тітка Олена Петрівна, яка самотужки виростила і виховала племінника як рідного сина.

Навчався Василь Смірнов спочатку у Клітищенській, а потім у Новопільській загальноосвітній школі. В Головинському вищому професійно-технічному училищі освоїв освітню програму по обробці каменю і розпочав свій трудовий шлях в сфері приватного каменеобробного підприємства в селі Іванків. Згодом, аж до лютого 2022 року, працював на АТ «Житомирський маслозавод».

Василь Миколайович був одним із перших добровольців, які у лютому 2022 року за покликом щирого українського серця став на захист України. Він вірив у нашу Перемогу і робив усе, щоб наблизити її.

Василь був неговірким, але мав тверду силу волі і був великою підтримкою та опорою для тітки, був вірним товаришем, побратимом, людиною справи та честі, був надзвичайно добрим, турботливим і щирим, людяним і цілеспрямованим, не боявся жодних труднощів, завжди був готовий прийти на допомогу.

Він був патріотом та справжнім сином свого народу, а свободу і гідність цінував понад усе. Солдат пройшов нелегкий шлях справжнього захисника, вболіваючи за кожен метр української землі.

Під час обстрілу взводного опорного пункту зі сторони збройних сил російської федерації в районі населеного пункту Першотравневе Куп’янського району Харківської області Василь Миколайович отримав важке поранення. 27 жовтня 2023 року у військовому шпиталі серце нашого Героя зупинилося навіки.

З військовими почестями Черняхівська громада зустрічала та проводила свого Героя, який з війни повернувся на щиті.

 

Вічна пам'ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного із нас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь