Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Змагання з черлідингу - свято спорту і краси

Дата: 25.12.2023 15:36
Кількість переглядів: 45

На зображенні може бути: 1 особа

Змагання в залік спартакіади здобувачів освіти Черняхівщини з черлідингу успішно проведено 21 грудня 2023 року. Захід відбувся за підтримки Черняхівської селищної ради та відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради.

 

До спортивного заходу залучилися почесні гості: начальник Житомирського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Володимир Зорнік, начальник відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради Наталія Заборчук, депутати селищної ради Віктор Ревчук та Андрій Маційчук.

На зображенні може бути: 12 людей

Зробити святкову атмосферу спортивної події сьогодні непросте завдання. Змагання з черлідингу сьогодні це не лише спорт, це й процес психологічної реабілітації для школярів, батьків, учителів фізичної культури та глядачів. Війна внесла корективи в психологічний стан кожного з нас, але наша мета - зробити для юного покоління можливість трохи відволіктися від фону війни.

 

Черлідінг – це не лише спорт, але й мистецтво, що об’єднує в собі грацію, силу та згуртованість команди. Учасники змагань Черняхівського ліцею №1, Черняхівського ліцею №2, Селянщинського ліцею, Андріївського ліцею, Жадьківського ліцею, Бежівської та Дівочківської гімназій представляли унікальні номери – від експресивних танців до захоплюючих акробатичних вправ, кожен виступ був яскравим проявом таланту та відданості. Кожен номер був унікальним творінням мистецтва.

 

За підсумками змагань І місце посіла команда Черняхівського ліцею №2,

ІІ місце – Черняхівського ліцею №1,

ІІІ місце – Селянщинського ліцею.На зображенні може бути: 3 людини, люди грають у баскетбол та люди грають у волейболНа зображенні може бути: 3 людини, люди займаються бойовими мистецтвами, люди грають у баскетбол та текстНа зображенні може бути: 12 людей, люди грають у волейбол та люди грають у баскетбол

На зображенні може бути: 8 людей, люди грають у баскетбол та іграшка

Сподіваємося, що ці змагання запам’ятаються неймовірним настроєм, чудовими подарунками від депутатів селищної ради Віктора Ревчука, Андрія Маційчука, музичними вітаннями від вихованців БДЮТ та святковою атмосферою.

 

Вітаємо юних спортсменок та їхніх наставників з успішними виступами на змаганнях! Пишаємося, бажаємо спортивного ентузіазму, натхнення та нових вагомих здобутків у підкоренні спортивних вершин!

 

Дякуємо ЗСУ, що маємо змогу проводити такі заходи. Все буде Україна.

 

Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь