Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання 40-ї сесії селищної ради VIII скликання

Дата: 21.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

20 грудня 2023 року під головуванням Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук відбулось засідання 40-ї сесії селищної ради VIII скликання.                      

Фото без опису

Під час пленарного засідання було розглянуто ряд питань порядку денного:

1.Про план роботи селищної ради на І півріччя 2024 року.

2.Про звіт селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Черняхівської селищної ради за 2022 рік.

3.Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Черняхівської селищної територіальної громади.

4.Про Програму забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури Черняхівської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.

5.Про Програму національно-патріотичного виховання на 2024-2025 роки.

6. Про Комплексну цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2024-2025 роки.

7.Про Програму із забезпечення та захисту прав дітей у Черняхівській селищній територіальній громаді на 2024-2025 роки.

Фото без опису

8.Бюджетні питання:

8.1.Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

8.2.Про бюджет Черняхівської селищної територіальної громади на 2024 рік.

8.3.Про затвердження Положення про резервний фонд бюджету Черняхівської селищної територіальної громади.

9.Про перейменування вулиць і провулків населених пунктів  Черняхівської селищної територіальної громади.

10.Про демонтаж та вилучення з публічного простору окремих елементів об’єктів культурної спадщини Черняхівської селищної  територіальної громади.

11.Про звіт директора Черняхівської ДЮСШ Черняхівської селищної ради щодо роботи закладу позашкільної освіти у 2023 році.

12.Комунальні питання:

12.1.Про внесення змін до Статуту та встановлення режиму роботи Очеретянського закладу дошкільної освіти Черняхівської селищної ради.

12.2. Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

12.3. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2024 рік.

12.4. Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

12.5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання»  Черняхівської селищної ради на 2024 рік.

12.6. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства  «Стоматологічний центр» Черняхівської селищної ради на 2024 рік.

12.7. Про затвердження фінансового плану комунального підприємства  «Головине-добробут» Черняхівської селищної ради на 2024 рік.

12.8 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Черняхів-добробут» Черняхівської селищної ради на 2024 рік.

12.9. Про право оперативного управління  нерухомим майном закладів загальної середньої освіти Черняхівської селищної ради.

12.10. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади гідроспоруд та визначення їх балансоутримувача.

12.11. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади комплексу будівель та споруд водонасосної станції  системи  водопостачання смт.Головине.

12.12 Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади доріг в смт Черняхів та визначення їх балансоутримувача.

12.13.Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади будівлі початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Черняхівська музична школа», загальною площею 515,3 кв.м., яка знаходиться за адресою: смт.Черняхів, вул.Шевченка, будинок 8.

12.14.Про надання  згоди та безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади окремого індивідуально визначеного нерухомого майна, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт Черняхів, майдан Рад, 2.

12.15. Про надання  згоди та безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади нерухомого майна, за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт Черняхів, вул.Шевченка, 6а та вул. Слобідська, 1.

12.16. Про надання згоди та безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади мостів в с.Пекарщина та с.Селянщина.

12.17. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна Черняхівського ліцею № 2  в оренду за результатами аукціону для розміщення буфету.

12.18. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна Черняхівського ліцею № 2 в оренду за результатами аукціону для  організації і проведення занять зі спортивно-бальних танців.

12.19. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна в оренду за результатами аукціону для розміщення продовольчого магазину, який не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

12.20. Про включення майна до Переліку об’єктів комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади, які передаються в оренду без проведення аукціону (кабінет №13,27) в адмінбудівлі за адресою: смт.Черняхів, майдан Рад, 1.

12.21. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Черняхівської селищної ради на передачу нерухомого майна  в оренду без проведення аукціону.

12.22. Про надання дозволу Відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради на списання майна.

14. Про дострокове припинення повноважень та звільнення старости Видиборського старостинського округу.

15.Земельні питання:

15.1 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок (під польовими дорогами) на території Черняхівської селищної територіальної громади, району, Житомирської області.

15.2 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що входять до невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, реформованого КСП «Авангард» товариству з обмеженою відповідальністю «УКР-АГРО РТ».

15.3 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (реформованих колективних сільськогосподарських підприємств).

15.4 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і  споруд об’єктів передачі електричної енергії АТ «Житомиробленерго».

15.5 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі з метою передачі в оренду гр. Сінкевич Оксані Вікторівні.

15.6 Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і  споруд об’єктів передачі електричної енергії з метою передачі в оренду  АТ «Житомиробленерго» .

15.7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності на території Черняхівської селищної ради.

15.8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровʼя та соціальної допомоги гр. Нагурному Андрію Васильовичу.

15.9 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованих колективних сільськогосподарських підприємств.

15.10 Про внесення змін до рішення тридцять п’ятої  сесії селищної  ради VIII скликання від 22 серпня 2023 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованих колективних сільськогосподарських підприємств».

15.11 Про заміну сторони орендаря в договорі оренди землі.

15.12 Про погодження передачі земельної ділянки в суборенду.

15.13 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15.14 Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії селищної  ради VIII  скликання від 10 грудня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15.15 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок комунальної власності для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

15.16 Про продовження терміну дії договорів оренди земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «УКР-АГРО РТ».

15.17 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки на земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості з передачею в оренду гр.Сергієнко Марії Анатоліївні.

15.18 Про затвердження технічної документації і землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії АТ «Житомиробленерго».

15.19 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на яких розташовані будівлі, споруди, що перебувають у приватній власності громадян.

15.20 Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної  ради VIII  скликання від 16 квітня 2021 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованих колективних сільськогосподарських підприємств».

15.21 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради на території Черняхівської селищної територіальної громади.

15.22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровʼя та соціальної допомоги Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради.

15.23 Про передачу земельної ділянки Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоровʼя та соціальної допомоги.

15.24 Про проведення інвентаризації земель комунальної власності на території Черняхівської селищної ради.

15.25 Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства.

15.26 Про припинення права постійного користування земельною ділянкою АТ «Укрпошта».

15.27 Про припинення дії договору оренди на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ФОП Стревалюку Костянтину Анатолійовичу.

15.28 Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ФОП Стревалюку Костянтину Анатолійовичу.

15.29 Про внесення змін до рішення тридцять третьої сесії селищної ради VIII скликання від 23 червня 2023 року «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектованими польовими дорогами, згідно матеріалів розпаювання КСП «Жадьківське» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Черняхівської селищної територіальної громади (Жадьківського старостинського округу) на умовах оренди ПП «ЖЕРМ».

15.30 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу.

15.31 Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «ЖИТОМИРАВТОГАЗСЕРВІС».

15.32 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр.Нагурному Андрію Васильовичу.

15.33 Про відмову у наданні дозволу на виготовлення проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок з метою передачі в оренду на території Черняхівської селищної ради.

15.34 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з «для ведення особистого селянського господарства КВЦПЗ 01.03)» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (КВЦПЗ 02.01)».

15.35 Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки з кадастровим номером 1825687400:03:000:0083.

15.36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд будівельних організацій та підприємств з передачею в оренду гр. Куприянчуку Олександру Леонтійовичу.

15.37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектованими польовими дорогами, згідно матеріалів розпаювання КСП «Федорівське» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  на території Черняхівської селищної територіальної громади (Стиртівського старостинського округу) на умовах оренди ПП «ЖЕРМ».

15.38 Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Потіївської сільської територіальної громади Житомирського району Житомирської області.

15.39 Про погодження проекту землеустрою щодо  встановлення меж території Новоборівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області. 

15.40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та передачу земельних ділянок в постійне користування відділу культури та туризму  Черняхівської селищної ради.

15.41 Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського  призначення з метою продажу на земельних торгах.

15.42 Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону земельних ділянок розташованих на території Черняхівської селищної ради.

15.43 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на території Черняхівської селищної територіальної громади Житомирського району Житомирської області.

15.44 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації земельної ділянки без зміни її площі та цільового призначення ТОВ «СІ ЕН АЙ УКРАЇНА».

15.45 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі Черняхівській районній спілці споживчих товариств.

15.46 Про передачу в оренду земельних ділянок комунальної власності Черняхівської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

15.47 Про передачу в оренду земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва ТОВ «БРОЕРС».

Питання порядку денного за №13. «Про дострокове припинення повноважень депутата Черняхівської селищної ради VIII скликання» було зняте з розгляду за заявою депутата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь