Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Оголошення про проведення відкритих торгів з особливостями

Дата: 15.09.2023 15:50
Кількість переглядів: 84

Свіже м'ясо – один з основних критеріїв успіху при відкритті магазинуОГОЛОШЕННЯ

про проведення відкритих торгів з Особливостями

1. Замовник:

 1.1. Найменування:  Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради.

 1.2. Код за ЄДРПОУ:  44124829

 1.3. Місцезнаходження:  12301 Житомирська область, Черняхівський район, смт. Черняхів, Майдан Рад, будинок 2.

2. Очікувана вартість закупівлі : 2467080,00

2.1. Джерело фінансування – кошти місцевого бюджету

3. Інформація про предмет закупівлі:  М'ясо (свинина охолоджена без кісток, філе куряче охолоджене(заморожене). ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо

3.1. Найменування предмета закупівлі: М'ясо (свинина охолоджена без кісток, філе куряче охолоджене(заморожене). ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо

 3.2. Кількість: – Філе куряче охолоджене заморожене 11024 кг. Свинина охолоджена без кісток 2372 кг.

Кількість та характеристики товару: Свинина охолоджена без кісток

Перша категорія.

М'ясо рожевого кольору, без кістки та прожилок, без великої кількості жиру, лопаткова або тазова частина. М'ясо упруге. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Без сторонніх запахів.

Товар має бути вітчизняного виробництва.

Якість має відповідати вимогам  ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України.

Філе куряче охолоджене (заморожене) Перша категорія

Біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається  наявність ознак  псування, ослизнення тощо.

Товар має бути вітчизняного виробництва.

Якість має відповідати вимогам ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України

3.3. Місце поставки товару: навчальні заклади Черняхівської селищної ради, Відповідно до Документації.

3.4. Валюта закупівлі: Національна валюта України - гривня.

3.5. Умови оплати: протягом 30 (тридцяти) днів з моменту доставки товару

3.8. Технічні (якісні) вимоги: Свинина охолоджена без кісток

Перша категорія.

М'ясо рожевого кольору, без кістки та прожилок, без великої кількості жиру, лопаткова або тазова частина. М'ясо упруге. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Без сторонніх запахів.

Товар має бути вітчизняного виробництва.

Якість має відповідати вимогам  ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України.

Філе куряче охолоджене (заморожене) Перша категорія

Біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається  наявність ознак  псування, ослизнення тощо.

Товар має бути вітчизняного виробництва.

Якість має відповідати вимогам ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України

4. Кінцевий строк подання пропозицій : 23 вересня 2023 року 00.00

5. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв : Ціна 100%.

6.Розмір та умови надання забезпечення пропозицій учасників (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається

7.Розмір та умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається

 

 

 

Уповноважена особа                                                         Марія ХАРТНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь