Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Красновський Віталій Миколайович

Дата: 13.09.2023 14:00
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

КРАСНОВСЬКИЙ

Віталій Миколайович

рядовий

18.12.1971 – 12.08.2023 рр.

 

Віталій Красновський народився 18 грудня 1971 року в м.Коростень Житомирської області. Через деякий час разом із мамою переїхав жити в смт Черняхів. Ріс добрим сином, допомагав матері по господарству. Любив малювати і гарно грав на гітарі.

Навчався в Черняхівській середній школі, по закінченню якої працював в друкарні районної газети «Нове життя».

З 19 грудня 1989 року проходив строкову військову службу. Потім навчався в Житомирському вищому технологічному училищі і здобув фаз газоелектрозварювальника. Шанував працю, тому ніколи не байдикував. Тривалий час працював в столиці на будівництвах. Останні роки працював за фахом в ТОВ «Пекарщинський граніт».

Віталій був добрим батьком для своїх дітей – 11-річної доньки Анни та 9-річного сина Івана. І коли настала потреба захищати свою країну від окупантів, чоловік, який мав цілком мирну професію, взяв до рук зброю, щоб захистити своїх найдорожчих людей. На початку жовтня 2022  року Віталій Красновський вступив до лав Збройних сил України, служив у складі 1-шої окремої танкової Сіверської бригади військової частини А1815.

Рядовий Віталій Красновський загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, 12 серпня 2023 року в районі н.п. Старомайорське Волноваського району Донецької області. Воїн мужньо до останнього подиху виконував свій обов’язок і залишився вірним своєму народу та побратимам.

21 серпня 2023 року Черняхівська громада попрощалась із полеглим захисником. У кафедральному храмі на честь ікони Божої Матері духовенство на чолі з архієпископом Житомирським і Поліським Володимиром звершили чин відспівувування загиблого воїна. З військовими почестями Героя, який віддав життя за Україну, поховали на місцевому кладовищі.

Вічна пам'ять і слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь