Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Пам`яті Воїна. Трохименко Володимир Миколайович

Дата: 13.09.2023 12:16
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

ТРОХИМЕНКО

Володимир Миколайович

молодший сержант

03.02.1973 – 20.06.2023 рр.

Володимир  Трохименко народився 03 лютого 1973 року в селі Пекарщина Черняхівського району Житомирської області. Батько Трохименко Микола Гнатович працював завідувачем складу в місцевому колгоспі. Мати Трохименко Євгенія Олександрівна працювала технічним працівником у школі.

У 1990 році Володимир закінчив Селянщинську середню школу з виробничим навчанням. З  1991 року по 1993 рік проходив військову строкову службу. У 1994 році закінчив середнє професійно-технічне училищу № 5 в м. Житомир, отримав професію майстра загальнобудівельних робіт.

Працював за фахом в різних київських будівельних компаніях.

У 1998 році Володимир створив сім’ю зі Шкуропатою Ольгою Миколаївною. В подружжя 06 липня 1999 року народився син – Трохименко Іван Володимирович. З 2000 року сім’я проживала в місті Київ.

Володимир був турботливим, добрим, життєрадісним, позитивним чоловіком. Захоплювався бджільництвом, рибальством, любив збирати гриби.

У березні 2023 року Володимир Миколайович був мобілізований до лав Збройних сил України. Службу проходив у 20-у окремому батальйоні спеціального призначення Збройних сил України. Мав військове звання молодшого сержанта, займав посаду командира бойової машини військової частини А4118.

У червні 2023 року захисник брав участь у бойових діях в н.п. Велика Новосілка Донецької області. В районі Великої Новосілки червень видався «найспекотнішим» - наші воїни відбили у ворога велику частину української землі. 20 червня 2023 року по дорозі на чергове бойове завдання авто, в якому був молодший сержант Володимир Трохименко, попало під артилерійський обстріл і наїхало на міну. Деяким військовослужбовцям вдалося врятуватися. На жаль, в результаті вибуху загинуло троє українських захисників, серед яких і Трохименко Володимир Миколайович.

26 червня 2023 року полеглого Героя з усіма військовими почестями поховали в його рідному селі Пекарщина Черняхівської громади на Житомирщині. Рідні, представники влади, військові, друзі, знайомі та вдячні земляки віддали останню шану Герою під звуки військового салюту та Гімну України.

Вічна пам'ять та слава Герою!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь