Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк разом із заступниками Сергієм Кириченком та В’ячеславом Авраменком відвідали Черняхівську громаду з робочим візитом

Дата: 11.09.2023 11:58
Кількість переглядів: 234

Фото без опису

Начальник Житомирської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк разом із заступниками Сергієм Кириченком та В’ячеславом Авраменком 08 вересня 2023 року відвідали Черняхівську громаду з робочим візитом.

Під час робочої зустрічі із Черняхівським селищним головою Наталією Ревчук і заступником селищного голови Андрієм Ющенком керівники Житомирської РВА оглянули важливі об’єкти критичної інфраструктури Черняхівської громади.

 

Перевірили стан підготовки Черняхівських закладів охорони здоров’я до роботи протягом ще однієї воєнної зими: оглянули укриття, розташоване у підвальному приміщенні ТМО, котельню із сучасними твердопаливними котлами, потужний генератор, який дає можливість медзакладам працювати безперебійно навіть у випадку аварійного відключення електроенергії (як бувало минулої зими). Поспілкувались із директорами КНП «Черняхівське ТМО» Андрієм Луганським та КНП «ЦПМСД» Аллою Виговською про плани та перспективи роботи очолюваних ними закладів охорони здоров’я.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Юрій Тарасюк відвідав також будівельний майданчик, де нині за рахунок коштів місцевого бюджету ведеться капітальне будівництво укриття на 130 осіб, яке будуть використовувати вихованці та працівники дошкільного освітнього закладу №4 в смт Черняхів.

«Будівництво та облаштування укриттів нині дійсно важливе завдання і потреба. Війна триває. Така капітальна споруда, яку роблять з дотриманням усіх вимог, вимагає більше часу і коштів, однак це буде ефективне укриття.» - сказав начальник Житомирської районної військової адміністрації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь