ОГОЛОШЕННЯ про проведення відкритих торгів з Особливостями. Предмет закупівлі: М'ясо (свинина охолоджена без кісток, філе куряче охолоджене(заморожене). ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо
ОГОЛОШЕННЯ
про проведення відкритих торгів з Особливостями
1. Замовник:
1.1. Найменування: Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради.
1.2. Код за ЄДРПОУ: 44124829
1.3. Місцезнаходження: 12301 Житомирська область, Черняхівський район, смт. Черняхів, Майдан Рад, будинок 2.
2. Очікувана вартість закупівлі : 2590380,90
2.1. Джерело фінансування – кошти місцевого бюджету
3. Інформація про предмет закупівлі: М'ясо (свинина охолоджена без кісток, філе куряче охолоджене(заморожене). ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо
3.1. Найменування предмета закупівлі: М'ясо (свинина охолоджена без кісток, філе куряче охолоджене(заморожене). ДК 021:2015 – 15110000-2 М'ясо
3.2. Кількість: – Філе куряче охолоджене заморожене 15162 кг. Свинина охолоджена без кісток 529 кг.
Кількість та характеристики товару: Свинина охолоджена без кісток
Перша категорія.
М'ясо рожевого кольору, без кістки та прожилок, без великої кількості жиру, лопаткова або тазова частина. М'ясо упруге. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Без сторонніх запахів.
Товар має бути вітчизняного виробництва.
Якість має відповідати вимогам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України.
Філе куряче охолоджене (заморожене) Перша категорія
Біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо.
Товар має бути вітчизняного виробництва.
Якість має відповідати вимогам ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України
3.3. Місце поставки товару: навчальні заклади Черняхівської селищної ради, Відповідно до Документації.
3.4. Валюта закупівлі: Національна валюта України - гривня.
3.5. Умови оплати: протягом 30 (тридцяти) днів з моменту отримання акту про надання послуг.
3.8. Технічні (якісні) вимоги: Свинина охолоджена без кісток
Перша категорія.
М'ясо рожевого кольору, без кістки та прожилок, без великої кількості жиру, лопаткова або тазова частина. М'ясо упруге. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Без сторонніх запахів.
Товар має бути вітчизняного виробництва.
Якість має відповідати вимогам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України.
Філе куряче охолоджене (заморожене) Перша категорія
Біло-рожевого кольору, жир відсутній, тканина м’яз щільна, пружна, злегка волога, але не липка, з чистим характерним для філе запахом. Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо.
Товар має бути вітчизняного виробництва.
Якість має відповідати вимогам ДСТУ, ТУ та інших документів, чинних на території України
4. Кінцевий строк подання пропозицій : 27 серпня 2023 року 00.00
5. Перелік критеріїв та методика оцінки пропозицій із зазначенням питомої ваги критеріїв : Ціна 100%.
6.Розмір та умови надання забезпечення пропозицій учасників (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається
7.Розмір та умови надання забезпечення виконання договору про закупівлю (якщо замовник вимагає його надати): не вимагається