Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

В Черняхові сьогодні в останню дорогу від батьківського порогу земляки провели полеглого Героя Юхимчука Віктора Васильовича

Дата: 27.06.2023 15:05
Кількість переглядів: 308

Фото без опису

В Черняхові сьогодні в останню дорогу від батьківського порогу земляки провели полеглого Героя ЮХИМЧУКА Віктора Васильовича.

Працьовитий, щирий і відкритий, завжди готовий прийти на допомогу Віктор Юхимчук захищав українську землю від окупанта. Самовіддано боронив право кожного з нас жити, бути українцями, зустрічати ранок у своїх домівках...

20 червня 2023 року на Донеччині Віктор Васильович прийняв свій останній бій за територіальну цілісність та незалежність України. Героєві тепер назавжди 31.

Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у пам’яті жителів Черняхівщини, а його ім’я навіки буде взірцем мужності та патріотизму.

Черняхівська громада зустріла траурний кортеж коридором пошани і провела загиблого захисника України до місця його вічного спочивання, схиливши голови у скорботі. Чин відспівування священнослужителі звершили в Свято-Георгієвській Українській православній церкві.

З військовими почестями тіло Героя віддали землі. Як символ відданого служіння нашій державі, матері полеглого воїна Віктора вручили Державний Прапор України.

Щиро співчуваємо батькам, рідним і близьким Віктора Юхимчука... Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України.

Вічна слава і шана Герою за подвиг ціною в життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь