Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

На щиті повернувся молодий Герой ЯЦЕНКО Владислав Юрійович

Дата: 06.06.2023 16:20
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Сьогодні дві сусідні громади – Новоборівську і Черняхівську – об’єднало спільне горе: на щиті повернувся молодий Герой ЯЦЕНКО Владислав Юрійович.

Активному, щирому оптимісту Владиславу було лише 23 роки. Красень, якому б радіти життю і цвітінню молодих років, самостійно прийняв дуже доросле чоловіче рішення – стати на захист України і всіх, кого тут так любив. З вірою в перемогу над ворогом і очищення української землі від окупантів, він разом з побратимами на фронті давав усім нам можливість жити тут, у рідному краї.

До останнього солдат Яценко Владислав Юрійович залишився вірним військовій присязі і своїй країні. Життя Героя обірвалось 29 травня 2023 року поблизу н.п.Кармазинівка Луганської області під час виконання бойового завдання.

Вклонитися загиблому Герою, подякувати за подвиг і захист прийшло багато людей. Сьогодні мужнього воїна, дорогого сина, брата, племінника, побратима і друга зустрічали з квітами і сльозами вдячні земляки в селі Старий Бобрик, де Владислав виріс і проживав разом із своїми рідними. Тут відбулось відспівування Захисника України. Потім траурний кортеж рушив в село, де колись Владислав побачив світ - у Росівку Черняхівської громади.

Місцем останнього спочинку воїна стало кладовище в Росівці. Про Царство Небесне для Владислава разом із духовенством молились усі присутні.

Під звуки Державного Гімну України матері полеглого захисника вручили Державний Прапор, як символ вірності державі, за яку віддав життя її син. Пам'ять загиблого побратима вшанували військовим салютом.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя. Нехай Господь дає сили пережити це велике горе.

Вічна пам'ять Владиславу!

Спочивай з миром, Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь