Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Вагомі здобутки учнів закладів загальної середньої освіти Черняхівської громади

Дата: 19.05.2023 15:40
Кількість переглядів: 154

Учні закладів загальної середньої освіти нашої Черняхівської селищної територіальної громади успішно виступили в фінальних етапах міжнародних мовно-літературних конкурсів – здобули перемоги.

         Дипломом І ступеня в ІV етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка   нагороджена Григорчук Дарія, учениця 6 –Б класу Черняхівського ліцею № 1. Вона  показала чудові результати поряд із  шестикласниками з Вінницької, Житомирської,  Рівненської, Харківської областей.

Дипломом ІІ ступеня нагороджена Олещук Наталія, учениця 8-Б класу Головинського ліцею, яка в когорті переможців поряд із однолітками  з Луганської, Дніпропетровської, Донецької, Вінницької, Харківської, Кіровоградської, Черкаської, Одеської областей.

Серед трьох володарів ІІІ місця ІV етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика  наша п’ятикласниця –  Шмалій Аріна з  Черняхівського ліцею №1. Поряд з нею –  діти  з Волинської та Чернівецької областей.

 Загалом у  фінальному етапі цього конкурсу  4 учасниці із нашої області здобули перемоги, 3  –  із закладів загальної середньої освіти.

Наші переможниці – Григорчук Дарія, Олещук Наталія та  Шмалій Аріна  доклали максимум зусиль задля досягнення чудових результатів. Вони   на Всеукраїнському рівні гідно представили не лише свої ліцеї, Черняхівську  громаду, а й Житомирський район та Житомирську область.

Дякуємо їм за наполегливість, за знання рідної мови, літератури, за бажання працювати, за відповідальність, за віру в свої сили.

Велика вдячність учителям-наставникам, які підготували своїх учениць до участі в конкурсах: Григорчук Надії Андріївні з Черняхівського ліцею № 1 та Собко Анні Володимирівні з Головинського ліцею, батькам – за підтримку дітей.

Зичимо міцного здоров’я,  успіхів,  нових досягнень! Нехай ваші мрії та сподівання здійснюються. Віримо в ПЕРЕМОГУ!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь