Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

З Днем матері!

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

У той момент, коли в серці жінки народжується любов до своєї дитини, вона стає в рази сильнішою, мудрішою, відповідальнішою. Адже саме материнська любов – по-справжньому всеосяжна.

Є багатодітні, жінки-героїні, жінки, які поділились своїм великим материнським серцем, повним добра і турботи, і прийняли як рідних дітей-сиріт, є й такі, хто став своїм дітям і мамою, і татом. Кожна жінка, яка відкрила свою душу і подарувала свою любов дитині, – справжня мати, яка заслуговує людської вдячності і теплих слів не тільки на День матері, а щодня. Як щодня вона турбується про майбутнє цілої країни – її дітей.

Багато випробувань лягає на тендітні жіночі плечі, але українська жінка – справжня берегиня свого роду, яка подолає все тільки для того, щоб її діти були щасливі. Бо немає більшої радості для матері, як радість та успіхи її дитини. І немає більшого горя, ніж розбите материнське серце…

Війна забрала і продовжує виривати з рідних обіймів найкращих, найталановитіших, найрідніших синів, чоловіків, батьків. Тих, хто мав багато планів на життя, але все обірвала війна. Сьогодні осиротілими вже стали 40 родин з нашої громади. Скільки сил потрібно, щоб витримати цей біль материнського серця… Жодними словами його не описати і не загоїти, бо таких слів немає. Про це знають тільки матері наших Героїв. Велика їм шана. Нехай Господь укріпить розбиті серця і дасть сили пережити ці випробування.

Кожен Герой, який ціною свого життя дав усім нам можливість жити на своїй землі, - навіки з нами в думках, спогадах і молитвах.

Низький уклін і щира дяка усім матерям. За ласку, недоспані ночі, молитви, за терпіння, витримку, мудрість, любов і мужність, за виховання дітей справжніми патріотами та захисниками своєї держави, за материнську жертовність і підтримку, яка допомагає вистояти у найскрутніші часи.

Дякуємо вам, українські матері!

З повагою

Черняхівський селищний голова

Наталія РЕВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь