Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулась тридцять перша сесія селищної ради VIII скликання

Дата: 01.05.2023 10:35
Кількість переглядів: 113

Фото без описуУ п`ятницю, 28 квітня 2023 року, під головуванням селищного голови Наталії Ревчук відбулось пленарне засідання тридцять першої сесії селищної ради VIII скликання.

Під час роботи сесії було розглянуто такі питання порядку денного:

1.Про дострокове припинення повноважень депутата Черняхівської селищної ради.

2.Про хід виконання рішення вісімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 11.02.2022 року «Про  Стратегію розвитку Черняхівської селищної територіальної  громади до 2027 року» за 2022 рік.

3.Про   внесення змін (доповнень) до Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року затвердженої рішенням вісімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 11.02.2022 року.

4. Про Програму запобігання та боротьби з підтопленням на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

5.Про Програму фінансової підтримки Комунального ремонтно-екплуатаційного підприємства Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

6.Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради VІІІ скликання від  16 квітня 2021 року «Про цільову комплексну Програму «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2021-2025 роки».Фото без опису

7.Про внесення змін до рішення шостої сесії восьмого скликання від 26 лютого 2021року «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Черняхівської селищної ради на 2021-2025 роки».

8. Про затвердження Порядку призначення та виплати одноразової стипендії для обдарованих учнів та премії педагогічним працівникам закладів освіти Черняхівської селищної ради.

9.Про створення структурного підрозділу Черняхівського ліцею № 1 Черняхівської селищної ради «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання учнівської молоді».

10. Про  затвердження Положення про комплексну систему відеоспостереження та відеоаналітики Черняхівської селищної територіальної громади.Фото без опису

11.Бюджетні питання:

11.1 Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

12.Комунальні питання:

12.1. Про затвердження статуту Черняхівського ліцею № 2 Черняхівської селищної ради в новій редакції.

12.2. Про включення майна до Переліку об’єктів комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади, які передаються в оренду без проведення аукціону.

12.3. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  автомобільних доріг .

12.4. Про  надання згоди на безоплатне прийняття з державної власності у комунальну власність окремого індивідуально визначеного майна.Фото без опису

12.5. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на списання нерухомого майна.

12.6. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади нерухомого майна.

 12.7. Про  безоплатну передачу майна з балансу Черняхівської селищної ради на баланс відділу культури та туризму  Черняхівської  селищної ради.

 12.8. Про затвердження розпоряджень Черняхівського селищного голови .

13.Земельні питання:

13.1. Про внесення змін до рішення шістнадцятої сесії селищної ради VIII  скликання від 10 грудня  2021 року «Про Програму розвитку земельних відносин та охорони довкілля на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки».Фото без опису

13.2. Про проведення інвентаризації земельних ділянок.

13.3. Про внесення змін до рішення двадцять восьмої сесії селищної  ради восьмого  скликання від 10 лютого 2023 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (реформованих колективних сільськогосподарських підприємств)».

13.4. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (реформованих колективних сільськогосподарських підприємств).

13.5. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства.

13.6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій.

13.7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій з передачею в оренду ТОВ «Юкрейн Тауер Компані».

13.8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

13.9. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та обʼєднання земельних ділянок гр. Гейбатову Роману Бандали-огли.

13.10. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності на яку поширюється право земельного сервітуту та укладення договору земельного сервітуту з ФОП Васіна І.М.

13.11. Про передачу в  оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

12.12. Про передачу в оренду земельних ділянок для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій АТ «Укртелеком» Житомирська філія.

13.13. Про погодження передачі земельної ділянки в суборенду.

13.14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва реформованих колективних сільськогосподарських підприємств.

13.15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на яких розташовані будівлі, споруди, що перебувають у приватній власності громадян.

13.16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) невитребуваних земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди.

13.17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13.18. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації земельної ділянки без зміни її площі та цільового призначення (парк відпочинку ім. Т.Г.Шевченка).

13.19. Про проведення інвентаризації земельних ділянок для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.

13.20. Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу.

13.21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості ТОВ «СІ ЕН АЙ УКРАЇНА».

13.22. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою зміни цільового призначення «для ведення особистого селянського господарства» на цільове призначення «для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку».

13.23. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки ФГ «ЮЛІСОФ».

13.24. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

13.25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди гр. Дмитруку О.М.

13.26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки комунальної власності.

13.27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на умовах оренди СФГ «Шателюк».

13.28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства.

14.Різне:

14.1. Про розгляд депутатського запиту депутата Черняхівської селищної ради Житомирської області Андрія Маційчука щодо облаштування місця збирання твердих побутових відходів.

14.2. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Житомирської обласної ради, Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації, Служби відновлення та розвитку інфраструктури  у Житомирській області щодо ремонту автомобільних доріг.

14.3.  Інформація щодо відвідування депутатами сесій селищної ради та засідань постійної комісії.

 

ВІДЕО запису прямої трансляції можна переглянути ТУТ. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь