Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів

Дата: 27.04.2023 09:20
Кількість переглядів: 104

26 квітня 2023 року за участі Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук пройшло засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

На засіданні члени постійної комісії розглянули такі питання:

1. Про надання експертного висновку щодо відповідності  вимогам Закону України «Про засади державної регуляторної політики» проекту регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Черняхівської селищної територіальної громади».

2.Про хід виконання рішення вісімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 11.02.2022 року «Про Стратегію розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року» за 2022 рік.

3.Про внесення змін (доповнень) до Стратегії розвитку Черняхівської селищної територіальної громади до 2027 року затвердженої рішенням вісімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 11.02.2022 року.

4. Про Програму запобігання та боротьби з підтопленням на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки.

5. Про Програму фінансової підтримки Комунального ремонтно-експлуатаційного підприємства Черняхівської селищної ради на 202023 рік.

6.Про внесення змін до рішення сьомої сесії селищної ради VІІІ скликання від 16 квітня 2021 року «Про цільову комплексну Програму «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2021-2025 роки».

7. Про внесення змін до рішення шостої сесії восьмого скликання від 26 лютого 2021року «Про затвердження Програми розвитку системи освіти Черняхівської селищної ради на 2021-2025 роки».

8. Про затвердження Порядку призначення та виплати одноразової стипендії для обдарованих учнів та премії педагогічним працівникам закладів освіти Черняхівської селищної ради.

9. Про створення структурного підрозділу Черняхівського ліцею № 1 Черняхівської селищної ради «Центр допризовної підготовки та військово-патріотичного виховання учнівської молоді».

10. Про  затвердження Положення про комплексну систему відеоспостереження та відеоналітики Черняхівької селищної територіальної громади.

11. Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Комунальні  питання:

12.1. Про затвердження статуту Черняхівського ліцею № 2 Черняхівської селищної ради в новій редакції.

12.2. Про  включення майна до Переліку об’єктів комунальної власності Черняхівської селищної територіальної громади, які передаються в оренду без проведення аукціону.

12.3. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади  автомобільних доріг.

12.4. Про надання згоди на безоплатне прийняття з державної у комунальну власність окремого індивідуально визначеного майна.

12.5. Про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради на списання нерухомого майна.

12.6. Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади нерухомого майна.

12.7. Про  безоплатну передачу майна з балансу Черняхівської селищної ради на баланс відділу культури та туризму  Черняхівської  селищної ради.

12.8. Про затвердження розпоряджень Черняхівського селищного голови.

Різне:

13.1. Про звернення депутатів Черняхівської селищної ради до Житомирської обласної ради, Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації, Служби відновлення та розвитку інфраструктури  у Житомирській області щодо ремонту автомобільних доріг.

Розглянувщи зазначені питання, депутати рекомендували внести та розглянути їх на пленарному засіданні 31-ої сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь