Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Здобутки черняхівця Іллі Ворончука на Чемпіонаті України з пауерліфтингу та окремих вправ UPC серед аматорів та професіоналів

Дата: 18.04.2023 11:30
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

8 квітня 2023 року відбувся Чемпіонат України з пауерліфтингу та окремих вправ UPC серед аматорів та професіоналів. В змаганнях взяли участь більше 170-ти учасників з різних куточків України.

Завдяки матеріальній підтримці Черняхівської селищної ради та повсякденній наполегливій праці, без якої досягти спортивних вершин, завойовувати медалі й знаходитися серед лідерів спорту неможливо, житель нашої громади, студент 2 курсу факультету гірничої справи, природокористування та будівництва Житомирської політехніки Ілля Ворончук став чемпіоном з пауерліфтингу у своїй віковій категорії!

У всіх вагових категоріях точилася запекла боротьба. Учасники демонстрували високий рівень підготовки. У вправі строгий підйом на біцепс (вагова категорія 67.5 кг) Ілля подолав вагу 65 кг, тим самим виборов перше місце у своїй віковій категорії тінейджери 18-19 років та третє в абсолютній першості. Також юний черняхівець встановив рекорд федерації у своїй віковій категорії та виконав норматив Майстра спорту міжнародного рівня!

Вітаємо Іллю! Нехай попереду чекають ще тисячі таких нагород і успішних змагань! Бажаємо нових, не менш яскравих, звершень і злетів. Нехай спортивний азарт супроводжує по життю, допомагаючи бути сильним і витривалим! Нехай зірка слави не згасає, сили накопичуються, а здоров’я дозволить здійснити нові спортивні вершини у майбутньому! 

Черняхівщина пишається тобою!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь