Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулися звіти старост Стиртівського і Великогорбашівського старостинських округів перед жителями сіл про проведену роботу в 2021-2022 роках

Дата: 03.04.2023 14:30
Кількість переглядів: 914

31 березня 2023 року відбулися звіти старост Стиртівського і Великогорбашівського старостинських округів Лариси Пінчук і Оксани Городнюк перед громадами сіл про проведену роботу в 2021-2022 роках.

У публічних зустрічах взяли участь Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник голови Андрій Ющенко, керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко, начальники відділу земельних ресурсів та екології Володимир Кальчук, відділу освіти, молоді та спорту Наталія Заборчук, культури та туризму Павло Гринь, представники місцевих агропідприємств, які орендують землю у селян.

Фото без описуФото без опису

Старости проаналізували основні показники своєї роботи, акцентуючи увагу, скільки було надано адміністративних послуг і консультацій, вчинено нотаріальних дій та проведено особистих прийомів громадян.

Серед питань, які найбільше турбують мешканців – стан доріг, надання медичної допомоги, земельні питання та розвиток сіл.

Зібрання громади із сіл Стирти, Малинівка і Федорівка, які входять до Стиртівського старостату, відбулось у сільському Будинку культури. Селяни подякували за гарну роботу медичної сестри, яка відповідально і професійно надає медичну допомогу місцевим жителям. Однак, бідкались, що через реформу з електронними рецептами придбати ліки для людей старшого віку буде ще важче.

Фото без опису

Окрім вищезгаданих питань, жителів округу цікавила перспектива місцевої водойми і плани щодо упорядкування території демонтованої недобудови сільської школи.

Перед присутніми виступила директор Андріївського ліцею Валентина Собченко, яка розповіла про особливості та причини онлайн-навчання, а також подякувала батькам учнів за успіхи, яких досягли здобувачі освіти попри всі труднощі сьогодення.

Фото без опису

У с.Велика Горбаша перед заслуховуванням звіту старости жителі Великої та Малої Горбаші переглянули невеликий, але дуже емоційний художній виступ юних українців та україночок і вихованців місцевого дитячого садочку «Журавлик», а також пісні у виконанні поважних працівниць культури.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Питання, які хвилювали людей після звіту, - стан покрівлі місцевого будинку культури, проблемні дороги і невідоме будівництво на місці приватного будинку на одній із вулиць села.Фото без описуФото без описуФото без описуЗавершуючи зустрічі, керівники громади висловили сподівання, що спільними зусиллями вдасться вирішити озвучені проблемні питання та подякували всім, хто не стоїть осторонь, а бере активну участь у житті громади.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь