Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Старости Салівського та Селецького старостинських округів прозвітували про свою роботу

Дата: 29.03.2023 11:45
Кількість переглядів: 521

Фото без описуПро стан комунальних та місцевих доріг, правовідносини з орендарями земельних паїв, відведення земельних ділянок під громадські пасовища, роботу комунальних закладів освіти, медицини та культури, створення зон відпочинку, благоустрій кладовищ, вивіз ТПВ від населення  та ще багато про що говорили мешканці Салівського та Селецького старостинського округів на відкритих зустрічах, які відбулися 28 березня і на яких старости Олександр ДЗІНЗІЛЕВИЧ та Алла ОПАНАСЮК прозвітували про свою роботу на посаді старости протягом 2021-2022 років.

За підсумками жвавого обговорення проблем було намічено ряд першочергових і невідкладних заходів на 2023 рік.

На запитання жителів громади надала вичерпні відповіді селищний голова Наталія РЕВЧУК та начальник відділу земельних ресурсів та екології Володимир КАЛЬЧУК. Наталія Миколаївна подякувала людям за підтримку і активність, за благодійну допомогу ЗСУ та місцевій територіальній обороні, внутрішньо переміщеним особам. Запевнила, що попри складні часи старости разом із усіма виконавчими органами Черняхівської селищної ради намагаються за першої можливості швидко і якісно вирішити проблеми громади, використовуючи усі свої повноваження.  

Як зазначила селищний голова, лише згуртувавшись ми зможемо досягти найголовнішої нашої цілі на тепер – Перемоги над ворогом. Мусимо бути сильними і відповідальними, допомагати землякам на фронті і тим, хто вкрай потребує допомоги – в тилу. А далі - будувати нове життя і реалізовувати нові проекти, вирішуючи проблеми як Черняхівської громади вцілому, так і кожного населеного пункту зокрема.

В Селецькому будинку культури в цей день було організовано благодійний ярмарок, кошти з якого підуть на допомогу землякам, які служать в ЗСУ і захищають Україну на фронті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь