Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Міжнародний день лялькаря: виставка ляльок, прем`єра вистави і подяка за творчість. ФОТО

Дата: 21.03.2023 15:20
Кількість переглядів: 98

Фото без опису

Сьогодні Міжнародний день лялькаря – свято творчих людей, які створюють особливу атмосферу живої казки. Через неї виховують нове покоління, розвиваючи почуття любові до прекрасного, доброго і духовно чистого.

У Черняхівському будинку культури активно працює молодий та енергійний Нікіта Перцев – професійний лялькар і режисер, який організував тут сучасний театр ляльок.

Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук відзначила вагомий внесок Нікіти Перцева у розвиток театрального мистецтва нашої громади і з нагоди Міжнародного дня лялькаря вручила йому Подяку Черняхівської селищної ради.

У день професійного свята відбулась чергова прем’єра –  вистава "Чи справді ми будемо завжди" за мотивами багатьох філософських казок. А перед виставою Нікіта Олександрович відкрив юним глядачам світ театральної ляльки: він зі знанням справи розповідав про кожен вид таких ляльок, представлених на тематичній виставці. Юні глядачі – в захваті!

Кожна лялька – виготовлена вручну, зі своїм особливим характером і харизмою. Кожна вистава, зіграна командою акторів, - це окремий світ, в якому є свої закони і історія, це справжні емоції, які дорослих повертають у дитинство, а дітей вчать любити життя і його красу.

У театрі ляльок під керівництвом Нікіти Перцева задіяні практично всі актори, звукорежисери та костюмер Будинку культури. Команда злагоджена і креативна: Наталія Васильченко, Інеса Капустіна, Мирослава Кушнірук, Світлана Дідківська, Руслан Кулеша, Марина Гаркавенко, Анастасія Бабкіна, Олексій Кривошея, Дмитро Ляс, Алла Цуд, Тетяна Гонтарська, Марта Капустіна, Даніел Тищенко.

В.о.директора Черняхівського будинку культури Олексій Кривошея відзначив творчий колектив Грамотою за відмінну роботу.

За останній рік черняхівський театр ляльок зіграв і поставив найбільшу кількість вистав: "Коза Дереза", " Івасик Телесик", "Попелюшка" та "Різдвяна містерія або Вертеп".

Лялькарі зберегли віру в чудеса і казку. А час вистави – це і час психологічного релаксу для глядачів будь-якого віку, адже віра в перемогу добра сьогодні особливо потрібна кожному.

Зі святом, наші добрі чарівники!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь