Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулись публічні зустрічі із жителями Головинського та Сліпчицького старостинських округів, під час яких про свою роботу звітували старости

Дата: 15.03.2023 17:15
Кількість переглядів: 227

Фото без опису15 березня відбулись публічні зустрічі із жителями Головинського та Сліпчицького старостинських округів, під час яких про свою роботу за 2021-2022 роки звітували старости – Ірина Слободіна та Володимир Шеремет.

На публічних зустрічах були присутні Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник голови Андрій Ющенко, керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко, начальнику відділу ЦНАП Руслана Краснобока, а  також представники місцевих підприємств.

У кожному окрузі перед початком звіту старости і всі присутні хвилиною мовчання вшановували пам'ять загиблих захисників України.

У своїх звітах старости доповіли про демографічні дані та міграційний рух населення, проведені заходи щодо упорядкування старостатів, заклади, які функціонують, про призваних захисників та ВПО, кількість виданих довідок і наданих послуг за звітний період, рівень виконання ними доручень та своїх повноважень.

З початку повномасштабного вторгнення військ рф на територію України жителі усіх старостатів нашої громади підтримували та допомагали нашим військовим усім необхідним. Збирали благодійну допомогу у вигляді продуктів, речей, засобів гігієни тощо, долучались до фінансових зборів. Відповідальний бізнес теж не був осторонь під час вирішення нагальних проблем старостинських округів. За все це старости подякували своїм землякам.

Громадян Головинського старостинського округу хвилювали такі питання: ремонт водопроводу, капітальний ремонт доріг, стан системи опалення в місцевій амбулаторії, оснащення та ремонт укриття.

Черняхівський селищний голова зазначила, що всі озвучені проблемні питання та прохання жителів старостинських округів будуть опрацьовані і вирішені.

На завершення зустрічей Наталія Ревчук подякувала старостам за гарні результати роботи у вирішенні питань, які виникають в цих округах.

Юні і більш досвідчені артисти подарували присутнім свою творчість і гарний настрій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь