Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Староста Очеретянського старостинського округу звітувала про виконану роботу перед односельцями

Дата: 08.03.2023 10:00
Кількість переглядів: 221

Відповідно до розпорядження Черняхівського селищного голови №13 «Про затвердження графіку звіту старост перед жителями старостинського округу Черняхівської селищної територіальної громади за 2021-2022 роки», 7 березня 2023 року Людмила Колесник – староста Очеретянського старостинського округу, звітувала  про свою роботу за 2021-2022 роки.

На публічну зустріч із жителями округу в с.Очеретянка прибули Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук, заступник голови Андрій Ющенко, секретар селищної ради Тетяна Тарнавська, керуючий справами виконавчого комітету Василь Чечко. Був присутній і представник місцевого підприємства «Жерм».

Розпочали зустріч із хвилини мовчання, вшанувавши пам'ять загиблих захисників України.

Людмила Іванівна доповіла присутнім жителям про результати роботи за вказаний період, демографічні дані та міграційний рух населення, розповіла про діяльність працівників старостату, рівень виконання посадових обов’язків, доручень, послуг. А також повідомила про плани роботи старостату на 2023 рік.

Місцеві жителі вислови свої занепокоєння з приводу можливого будівництва свинокомплексу в селі, що буде порушенням різних екологічних норм. Селищний голова роз’яснила громадянам процедуру погодження дозволів на будівництво такого об’єкту і запевнила, що думку жителів старостинського округу обов’язково має бути при цьому враховано.
Роботою старости жителі Очеретянського старостинського округу задоволені.

На завершення зустрічі Людмила Колесник подякувала керівництву громади, місцевим підприємцям і всім землякам за співпрацю і підтримку у вирішенні питань старостинського округу. А всіх присутніх жінок привітала з прийдешнім Міжнародним жіночим днем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь