Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

У Житомирі бойовий офіцер запросив бажаючих до лав бригади «Лють». ВІДЕО

Дата: 01.03.2023 11:00
Кількість переглядів: 122

Фото без описуКерівник управління організації діяльності підрозділів особливого призначення НПУ Руслан Мороз розповів житомирським правоохоронцям про новий підрозділ у системі Національної поліції України. Під час презентації проєкту він звернув увагу на основні завдання, комплектацію та матеріально-технічне забезпечення нової штурмової бригади «Лють».

«Особливість нового підрозділу у тому, що він має нетипові для поліції функції. Це не профілактика, не робота на блокпостах, не патрулювання. Це конкретно штурмові дії нарівні з військовими. Ми уже маємо позитивну практику наших полків. Маємо чимало працівників поліції, які дійсно бажають безпосередньо брати участь в обороні держави. А тому, звісно, хочеться розвиватися у цьому напрямку», — зазначив Руслан Мороз.

Основною відмінністю спецпідрозділу є максимальне наближення до функцій військових: від розвідувальної діяльності до власне участі у бойових діях під час відсічі ворогу та оборони територій України.

 

Що стосується матеріально-технічного забезпечення, то і тут спецпризначенців чекають новинки техніки. Нині відбір кандидатів здійснюється і серед поліцейських, і серед цивільних, які мають спеціальні навички володіння такою технікою. У подальшому вони проходитимуть курси підготовки разом з військовими на визначених полігонах.

«Ми запрошуємо на службу у новостворений підрозділ мотивованих людей, які мають внутрішній стержень, спецнавички та хочуть і можуть долучитись до захисту держави і дати гідну відсіч ворогові. Спеціпризначенці бригади матимуть гідне грошове забезпечення і визначений державою соціальний пакет. Запрошуємо до спільної боротьби! Разом переможемо!», – підсумував полковник поліції Руслан Мороз.

Довідково. До команди однодомуців можна долучитись, подавши анкету онлайн на сайті nabir.np.gov.ua. Консультації – у Центрах надання адміністративних послуг у райцентрах Житомирщини. «Гаряча» телефонна лінія – 0 (800) 10-00-20.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь