Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Основні завдання для бійців «Гвардії наступу» МВС є бойова підготовка та підвищення професійного рівня, – Ігор Клименко. ВІДЕО

Дата: 28.02.2023 11:40
Кількість переглядів: 151

Фото без описуПідготовка бійців восьми нових бригад «Гвардії наступу», яка формується, триватиме від 2-х до 4-х місяців. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону «Єдині новини».

Він підкреслив, що спочатку на навчання та тренування відбуде «кістяк» бригад, тобто діючі військовослужбовці та працівники системи МВС, які вже мають досвід служби, зокрема й бойовий досвід, а згодом до них поступово приєднуватимуться нові бійці – з числа добровольців, відібраних під час рекрутингової кампанії до бригад «Гвардії наступу», що триває.

Паралельно, наголосив очільник МВС, триватиме процес матеріально-технічного й майнового комплектування, а також фінансового забезпечення нових бригад, їх логістики та решти систем забезпечення й підтримки.

«Ми маємо вчасно заправити техніку, вчасно її зремонтувати. Це великий процес, який триває паралельно з формуванням бригад. Ми розуміємо, що сам військовий не має думати ні про що [інше], як посилити свої навички, про свій професійний рівень і про дії на полі бою, щоб уберегти один одного, щоб виконати бойову задачу. Все інше мають забезпечити люди, які в тому числі сидять в кабінетах», – відзначив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

ВІДЕО ТУТ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь