Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Сьогодні у Черняхові провели в останню путь Героя Віталія Андрійовича Сухого

Дата: 23.02.2023 15:00
Кількість переглядів: 140

Сьогодні у Черняхові попрощалися та провели в останню путь нашого захисника – Віталія Андрійовича Сухого, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за кожного з нас.

Віталій Сухий народився 24 листопада 1995 року в Черняхові. Закінчив Черняхівську ЗОШ І-ІІ ступенів. Друзі згадують про нього як про доброго, щирого, активного і життєрадісного хлопця, який любив спорт і різні змагання, за що неодноразово отримував відзнаки. Після школи навчався в Житомирському агротехнічному коледжі. Не цурався ніякої роботи.

У свої 27 років будував плани на життя… Однак їх змінила війна. Віталій разом із своїм старшим братом став на захист України, попри те, що строкової служби раніше не проходив.

15 лютого 2023 року в районі населеного пункту Гряниківка Куп'янського району Харківської області солдат Віталій Сухий, залишаючись вірним своїй країні, загинув як Герой.

Вчора він повернувся до рідного містечка на щиті. А сьогодні з ним прощались навіки... Навколішках і зі сльозами на очах Героя провели в його останню дорогу до місця вічного спочивання.

Серце загиблого воїна зупинилось, але Герої не вмирають! Вони житимуть доти, доки ми про них пам’ятаємо. Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Вічна пам’ять Герою, який не шкодуючи власного життя, захищав нашу землю і наше майбутнє.

Слава Україні! Вічна слава нашим Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь