Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради

Дата: 23.02.2023 12:30
Кількість переглядів: 118

Фото без описуСьогодні, 23 лютого 2023 року, під головуванням Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук відбулось засідання виконавчого комітету Черняхівської селищної ради.

Під час роботи члени виконавчого комітету розглянули ряд питань порядку денного.

  • Заслухали звіт про роботу директора комунального підприємства «Черняхів-Добробут» селищної ради Сергія Проценка за підсумками 2022 року.
  • Прозвітувала про роботу директора комунальної установи «Трудовий архів» селищної ради за підсумками 2022 року Наталія Швець.
  • Про стан виконання заходів, визначених комплексним міжвідомчим планом щодо проведення превентивної роботи серед населення з дотримання вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей у 2022 році, та затвердження заходів щодо попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування людей на них на території Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік поінформували Вадим Грабовський – головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій Житомирського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області, та Сергій Герасимчук – начальник відділу цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи селищної рад.
  • Про затвердження Плану реагування на надзвичайні ситуації Черняхівської селищної територіальної громади поінформував Сергій Герасимчук – начальник відділу цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №148 від 02 грудня 2022 року «Про встановлення розміру батьківської плати за відвідування дитиною закладу дошкільної освіти та гаряче харчування в закладах загальної середньої освіти громади» поінформувала Наталія Заборчук – начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради.
  • Про створення постійно діючої комісії Черняхівської селищної ради із встановлення факту отруєння бджіл та про створення надзвичайної протиепізоотичної комісії при виконавчому комітеті селищної ради повідомив Володимир Кальчук – начальник відділу земельних ресурсів та екології селищної ради.
  • Про надання дозволу на вчинення правочину поінформував Василь Чечко – керуючий справами (секретар) виконавчого комітету.
  • Про надання одноразової грошової матеріальної допомоги поінформував Андрій Шлапак – начальник загального відділу селищної ради.
  • Про погодження місця розміщення тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності поінформувала начальник відділу містобудування та архітектури Світлана Купчук.Фото без опису

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь