Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Олімпіада з трудового навчання – це круто!

Дата: 13.02.2023 09:50
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

28 січня 2023 року талановиті діти Черняхівщини взяли участь в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання для учнів 9, 11 класів.

Олімпіада з трудового навчання є складною в порівнянні з іншими шкільними змаганнями. Діти повинні показати не тільки знання, а й навички роботи з інструментами й обладнанням, уміти розрахувати матеріали та час, бути мобільними, представляти свою роботу. І найголовніше – не боятись експериментувати.

Під час теоретичного туру олімпіади учні мали змогу продемонструвати здібності до креативного мислення та творчого розв’язання практичних завдань. Практичний тур передбачав виготовлення ученицями 9 класу з обслуговуючих видів праці «Інтер`єрної поробки в техніці апсайклінг із текстильних матеріалів». Завдання для учениці 11 класу - «Жіноча сумка в техніці апсайклінг з джинсів».

Хлопці 9 класу виготовляли «Вироби садово-паркового декору з деревини», а 11 класу – «Вироби садово-паркового декору з металу або композиційних матеріалів».

Журі ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання/технологій визначили переможців змагань. Дуже приємно, що в числі переможців є представники і нашої громади.

Учні Черняхівськоголіцею №1 продемонстрували блискучі знання та практичні вміння й навички.

Вітаємо наших переможців та їх керівників, вчителів трудового навчання:

  • Забродського Богдана - учня 11 класу Черняхівського ліцею №1, та вчителя Дмитра Миколайовича Іванюху – ІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання;
  • Піркову Єлизавету - ученицю 9 класу Черняхівського ліцею №1 та вчителя Марію Михайлівну Артемчук - ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

Дякуємо педагогам-наставникам за якісну підготовку учнів! Від усього серця вітаємо із заслуженою і в чесному змаганні здобутою перемогою! Бажаємо нових, не менш яскравих звершень і злетів.

Відділ освіти, молоді та спорту Черняхівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь