Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Благодійний проєкт «Важливий кожен»: літні мешканці Черняхівської громади отримали продуктові набори

Дата: 17.01.2023 15:05
Кількість переглядів: 156

Сьогодні Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук спільно з представником благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті Серцем» депутатом Житомирської обласної ради Поліною Алдошиною у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен» передали для літніх жителів Черняхівської громади продуктові набори.

Представники благодійних фондів BGV Геннадія Буткевича та «Чисті серцем» зібрали і передали Черняхівській громаді продуктові набори у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен». Благодійники надали допомогу в першу чергу літнім людям (вікова категорія 70+), які проживають наодинці. До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль. Усього 11 позицій для кожного зі 119 жителів нашої громади із цієї вікової категорії, відповідно до даних Черняхівського територіального центру соціального обслуговування.

Допомогу літнім людям передали Черняхівський селищний голова Наталія Ревчук і представник Благодійного фонду BGV, депутат Житомирської обласної ради Поліна Алдошина. Артисти Черняхівського будинку культури своєю творчістю подарували глядачам позитивні емоції, які теж дуже важливі у цей непростий час.

Вітаючи присутніх, Наталія Ревчук подякувала благодійникам за таку необхідну сьогодні допомогу для наших громадян поважного віку, соціальним працівникам – за увагу до кожного, хто потребує моральної та фізичної підтримки, всім волонтерам, хто об’єднався для допомоги захисникам, внутрішньо переміщеним особам і малозахищеним верствам населення.

Наталія Ревчук наголосила: «Усі спільні зусилля обов’язково наближають перемогу України. Адже кожен українець – важливий для нас. Дякуємо меценатам і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з благодійними фондам BGV та «Чисті Серцем».

  • Усього ж у рамках першої хвилі благодійного проєкту «Важливий кожен» фонди роздадуть 20 000 продуктових наборів для категорії населення віком 70+, що проживає на Житомирщині. Партії допомоги буде передано 58 сільським, селищним та міським радам у Коростенському, Житомирському, Звягельському та Бердичівському районах.
  • Ініціатор проекту Арсеній Пушкаренко, народний депутат України, член фракції політичної партії «Слуга Народу» зазначає: «Усі наші думки – з захисниками, і вся наша допомога та зусилля покладенні для їх підтримки та перемоги українського війська. Але в ці складні часи ми не повинні забувати про наших ближніх. Бо сила українців – у єдності. Після 24 лютого це побачив весь світ. Нашим обов’язком є турбота про тих, хто цього потребує. І цей проект – це повага та шана до старшого покоління. Багатьом із них сьогодні потрібна ця підтримка. Вдячний Міністерству закордонних справ, благодійним фондам та органам місцевого самоврядування, що разом у нас є можливість сьогодні підтримати людей».
  • Поліна Алдошина, представниця Благодійного фонду BGV, наголосила на об’єднувальній силі такої ініціативи: «За кожним виданим набором стоїть робота великої команди і дійсно велике бажання підтримати людей похилого віку. Уже за перші кілька днів після анонсу проєкту ми отримали 55 листів від голів міських, селищних та сільських рад із запитами на ось такі продуктові набори для літніх людей. 24/7 ми тримаємо тісний контакт із місцевою владою та усіма партнерами, вирішуючи питання транспортування, зберігання, роздачі наборів. Уся велика команда цього масштабного проєкту об’єднані ідеєю допомогти. Я вражена, якою взаємодопомогою та співпрацею наповнений проєкт «Важливий кожен».

Для того, щоб мати можливість масштабувати проєкт та допомогти якомога більшій кількості старших мешканців Житомирщини, ініціатори проєкту також оголошують про створення благодійної платформи «Важливий кожен» із закликом до регіонального бізнесу і всіх небайдужих громадян долучатися до збору коштів та товарів для формування більшої кількості продуктових наборів, які будуть передані людям літнього віку.

Більше інформації про благодійну ініціативу – на офіційному сайті: https://kozhen.bgvfund.org/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь