Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулась двадцять шоста сесія селищної ради VIII скликання

Дата: 09.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Сьогодні, 9 грудня 2022 року, під головуванням селищного голови Наталії Ревчук відбулась двадцять шоста сесія селищної ради VIII скликання.

Насамперед присутнім представили нового депутата селищної ради – Ольгу Мосійчук, яка вступила в повноваження після того, як депутат від партії "Сила і честь" Ірина Дейнеко склала свої повноваження.

Вітаючи присутніх із Днем місцевого самоврядування, селищний голова Наталія Ревчук вручила начальнику відділу цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи апарату Черняхівської селищної ради Сергію Герасимчуку Грамоту Житомирської районної військової адміністрації.

Під час роботи сесії було розглянуто такі питання порядку денного:

1.Про внесення змін до рішення першої сесії Черняхівської селищної ради VIII скликання від 04.12.2020 року «Про постійні комісії Черняхівської селищної ради».

2.Про план роботи Черняхівської селищної ради на І півріччя 2023 року.

3. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Черняхівської селищної територіальної громади та результати роботи відділу поліцейської діяльності №1 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області за 11 місяців 2022 року.

4. Про внесення змін (доповнення) до додатку 1 Програми  економічного і соціального розвитку  Черняхівської  селищної  територіальної  громади  на 2022 – 2025 роки затвердженої   рішенням  сімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 21.12.2021 року.

5.Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі  нерухомого майна фізичних осіб з  урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Черняхівської селищної ради у 2023 році.

6.Про затвердження плану регуляторної діяльності  Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

7. Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Черняхівської селищної територіальної громади.

8. Про Програму підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.

9.Про Програму підтримки діяльності громадської організації «Відокремлений підрозділ організації ветеранів України в смт Черняхів» на 2023-2025 роки.

10. Про Комплексну цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2023 рік.

11 . Про Програму фінансової підтримки КНП «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради на 2023-2025 роки.

12. Про Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення на 2023 рік.

13.Бюджетні питання:

13.1 Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2022 рік.

13.2 Про бюджет Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

14. Про затвердження Положення про відділ цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Черняхівської селищної ради.

15.Комунальні питання:

15.1 Про затвердження Стратегії розвитку Черняхівського ліцею № 2 Черняхівської селищної ради на 2023-2027 роки.

15.2 Про затвердження Стратегії розвитку Головинського ліцею Черняхівської селищної ради на 2023-2028 роки.

15.3 Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання»  Черняхівської селищної ради на 2022 рік.

15.4 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання»  Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

15.5 Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2022 рік.

15.6 Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

15.7 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Головине-добробут» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

15.8 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Стоматологічний центр» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

15.9 Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Черняхів-добробут» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

15.10 Про затвердження статуту комунального підприємства «Черняхів-Добробут» Черняхівської селищної ради в новій редакції.

15.11Про затвердження меморандуму про співпрацю між Черняхівською селищною радою та громадською організацією «Неурядова організація «Ін Тач Юкрейн Фундейшн».

15.12 Про безоплатну передачу виробничих запасів, які обліковуються на балансі відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради по Черняхівській музичній школі Черняхівської селищної ради.

15.13 Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади автомобільних доріг.

15.14 Про створення Комунального підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Черняхів-Агроліс» Черняхівської селищної ради.

16. Земельні питання:

16.1 Про надання дозволу на розроблення детального плану території за межами с.Пекарщина.

16.2 Про виключення громадян із членів особистого селянського господарства.  

16.3  Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства. 

16.4 Про проведення інвентаризації земельної ділянки.  

16.5 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення ( відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16.6 Про передачу в  оренду земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

16.7 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для будівництва і обслуговування  житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на яких розташовані будівлі, споруди, що перебувають у приватній власності громадян.

16.8 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії з подальшою передачею в оренду.

16.9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

16.10 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності та затвердження умов проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки на земельних торгах у формі аукціону (окремим  лотом).

 16.11 Про передачу в оренду земельної ділянки для розміщення та  експлуатації об’єктів і споруд телекомунікації.

16.12 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) з передачею у власність громадянам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

 16.13 Про надання дозволу на виготовлення паспорту водного об’єкту земельної ділянки водного фонду.

17. Різне:

17.1 Про присвоєння чергового рангу посадової особи  місцевого самоврядування селищному голові.

17.2  Про присвоєння чергового рангу посадової особи  місцевого самоврядування старостам.

ВІДЕО запису прямої трансляції можна переглянути ТУТ. 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь