Черняхівська громада

Житомирський район, Житомирська область

Відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів

Дата: 07.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 209

Фото без опису6 грудня 2022 року за участі Черняхівського селищного голови Наталії Ревчук відбулось засідання постійної комісії селищної ради з питань фінансів, бюджету, планування, соціально-економічного розвитку, гуманітарних питань, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження, транспорту, інвестицій та міжнародного співробітництва.

Під час роботи члени комісії розглянули значну кількість питань порядку денного.

Секретар селищної ради Тетяна Тарнавська інформувала з кількох питань:

  • Про внесення змін до рішення першої сесії Черняхівської селищної ради VIII скликання від 04.12.2020 року «Про постійні комісії Черняхівської селищної ради».
  • Про план роботи Черняхівської селищної ради на І півріччя 2023 року.
  • Про присвоєння чергового рангу посадової особи  місцевого  самоврядування селищному голові.
  • Про присвоєння чергового рангу посадової особи  місцевого самоврядування старостам.

Фото без описуЗаступник начальника відділу поліцейської  діяльності №1 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області Олександр Артемчук повідомив про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку на території Черняхівської селищної територіальної громади та результати роботи відділу поліцейської  діяльності №1 Житомирського РУП ГУНП в Житомирській області за 11 місяців 2022 року.

Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Ірина Дятел інформувала з таких питань:

  • Про внесення змін (доповнення) до додатку 1 Програми економічного і соціального розвитку Черняхівської  селищної  територіальної  громади  на 2022 – 2025 роки затвердженої   рішенням сімнадцятої сесії селищної ради VIII скликання від 21.12.2021 року.
  • Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі  нерухомого майна фізичних осіб з  урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Черняхівської селищної ради у 2023 році.
  • Про затвердження плану регуляторної діяльності  Черняхівської селищної ради на 2023 рік.
  • Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проекту регуляторного акту «Про затвердження Положення про організацію сезонної, святкової виїзної (виносної) торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території Черняхівської селищної ради».
  • Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проекту регуляторного акту «Порядок визначення розміру плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності на території Черняхівської селищної територіальної громади».

Начальник відділу соціального захисту селищної ради Олександр Трохимчук ознайомив присутніх із такими питаннями:

  • Про Програму підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України на 2023-2025 роки.
  • Про Програму підтримки діяльності громадської організації «Відокремлений підрозділ організації ветеранів України в смт Черняхів» на 2023-2025 роки.

Начальник служби у справах дітей селищної ради Руслана Іщенко поінформувала про Комплексну цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2023 рік.

В.о. директора КНП «Черняхівське ТМО» Петро Пронькін інформував членів профільної комісії з таких питань:

  • Програмою фінансової підтримки КНП «Черняхівське територіальне медичне об’єднання» Черняхівської селищної ради на 2023-2025 роки.
  • Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання»  Черняхівської селищної ради на 2022 рік.
  • Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Черняхівське територіальне медичне об’єднання»  Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Ющенко повідомив про Програму відшкодування різниці в тарифах на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення на 2023 рік.

Начальник відділу фінансів селищної ради Інна Гриневич інформувала з ряду бюджетних питань:

  • Про внесення змін до бюджету Черняхівської селищної територіальної громади на 2022 рік.
  • Про бюджет Черняхівської селищної територіальної громади на 2023 рік.

Начальник відділу цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи селищної ради Сергій Герасимчук повідомив про затвердження Положення про відділ цивільного захисту населення, мобілізаційної та оборонної роботи Черняхівської селищної ради.

Директор Черняхівського ліцею № Валентина Каллер інформувала про затвердження Стратегії розвитку Черняхівського ліцею № 2 Черняхівської селищної ради на 2023-2027 роки.

Директор Головинського ліцею Альона Вензель інформувала про затвердження Стратегії розвитку Головинського ліцею Черняхівської селищної ради на 2023-2028 роки.

Директор КНП «Центр ПМСД» Алла Виговська інформувала з питань:

  • Про затвердження змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2022 рік.
  • Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

В.о. директора КП «Головине-Добробут» Тетяна Краснобока поінформувала про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Головине-Добробут» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

Директор КП «Черняхів-Добробут» Сергій Проценко поінформував про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Черняхів-Добробут» Черняхівської селищної ради на 2023 рік.

Завідувач сектору комунальної власності Людмила Іваницька інформувала з таких питань:

  • Про затвердження статуту комунального підприємства «Черняхів-Добробут» Черняхівської селищної ради в новій редакції.
  • Про затвердження меморандуму про співпрацю між Черняхівською селищною радою та громадською організацією «Неурядова організація «Ін Тач Юкрейн Фундейшн».
  • Про безоплатну передачу виробничих запасів, які обліковуються на балансі відділу культури та туризму Черняхівської селищної ради по Черняхівській музичній школі Черняхівської селищної ради.
  • Про прийняття у комунальну власність Черняхівської селищної територіальної громади автомобільної дороги в с.Андріївка.

Начальник юридичного відділу селищної ради Ірина Войтович інформувала з питання про створення Комунального підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Черняхів-Агроліс» Черняхівської селищної ради.

З усіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення та рекомендовано до розгляду на пленарному засіданні сесії селищної ради.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь